Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte vi referendum da vidimo sta narod misli o Evropskim integracijama. A i Zeljko Komsic je veliko razocarenje tak oda vise ni njemu ne vjerujem i ako on kaze da alternative nema onda je moguce da su ove Evropske integracije jedna velika prevara.
gay is ok go Sejdo go
Ma ja, nije ni ovom Željki lako, njegovi ga ne priznaju, ni ovi anamo ga ne priznaju zbog tala s onim prvim, a vala mene ne predstavlja, pa ko voli nek izvoli, a ni ova priča ne pije vode, ko živ ko mrtav do EU... Ja to garant neću doživjeti, a vi mlađi, eee vi pazite, pametni ste, školujemo vas, pa gledajte kud će te i kako ćete.Da vas Bog sačuva gluposti i rata i glada i svakojake bijede...
Kako bi dobro bilo da ovaj mahalski filozof nauči nešto o Europskim integracijama prije nego što počne o njima da priča. Inače jača su mu strana govori o temama o kojima nema pojma. Sve usvemu taj sigurno pojma nema niočemu. Sebi prste
Kako li ga ne cuju ovi iz Nobelovog komiteta kad je toliko pametan
@ tambura Ova \'tambura\' je bas tambura u pravom smislu rijeci. Ti si jedan primitivni, neobrazovani bezveznjakovic i pretpostavljam da nisi mako dalje od dva, tri razreda srednje skole..!!! Nacin na koji ti \'komentarises\' je FUJ..!! Zivim u Federaciji i socijaldemokrata sam, tako da mi krajnje infantilno djeluju tvoji komentari.. Sreca je sto ovdje nema puno takve pasmine poput tebe. Djelujes potpuno stupidno..!! A i ti Zeljko stalno trubis jednu te istu pricu. Pa i mravi vise znaju da nema alternative, URADITE VEC JEDNOM NESTO, jer sve mi vise licite na ovog \'tamburu\'..
Serbija je ta koja najvise blokira preko genocidne tvorevine sve moguce u BiH-i...!!! Agresorska , genocidna tvorevina -serbija, je MONSTRUM-VAMPIR kolektivne histerije agresora, fasista i terorista...!!!
Sve dok je u BIH-i serbofasizma i ustaskofasizma crnokosuljasa nasoj domovini nema buducnosti...!!!
Tako je Zeljko, Sarajevo je europski grad!
ma samo majorizacija, ekonomski kolaps i isrpljivanje četalja, čuj evropska unija, kome to treba
Serbija je ta koja najvise blokira preko genocidne tvorevine sve moguce u BiH-i...!!! Agresorska , genocidna tvorevina -serbija, je MONSTRUM-VAMPIR kolektivne histerije agresora, fasista i terorista...!!!
Sve dok je u BIH-i serbofasizma i ustaskofasizma crnokosuljasa nasoj domovini nema buducnosti...!!!
Sve je lako riješiti. Reketaše (Stranka za kumove, prijatelje i rodbinu), pljačkaše i atentatore (Lojanovići) i crnokošuljaše, sljedbenike fashista i nacista (HSP - Hrvatska stranka poturica) treba iz Vlade premjestiti tamo gdje im je mjesto, u KP Zenica i onda će sve ići glatko. Naravno, i.d.i.o.t.a, američkog dupeuvlakača Valentina MajMoončića Inzka u ZOO vrt i dati mu kontejner banana, za razne poslove, ne samo za jelo. Alternative nema. Jedina alternativa je raspad BiH.