Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smije li malo smrdo održati kakav govor u hrvatskim gradovima a ne samo u bošnjačkim?
Bjezi Mile preko Drine eto ide Alija
Imam veliko poštovanje za njegove ratne zasluge. Međutim, ako opstanak Bosne i Hercegovine i bošnjačkog naroda zavise isključivo o njegovom izboru u predsjedništvo, onda ni ta zemlja ni taj narod ne zaslužuju da postoje.
Kao Hrvat volio vih da Komšić pobijedi. To će razjariti Hrvate širom BiH koji njegovu pobjedu neće htjeti prihvatiti što će rezultirati referendumom za neovisnost. Čovića nećemo ništa ni pitati, ionako nije dovoljno učinio. Na kraju će Komšić učiniti za nas Hrvate više nego Čović jer ćemo dobiti ne Treći, već državu! Ili je to možda Komšićev i Čovićev plan od samoga početka??? Pa vi slobodno glasajte za Komšu našeg :)
Bosnjaci, molim Vas da zajedno djelujemo za dobro Bosne nam voljene. Izaberimo prodesora Hadzikadica kojeg necete vidjeti na bilbordima. #MH2018
Ovaj majmun ko fol kandidat za člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda a otišao u Goražde gdje Hrvate možete izbrojiti na prste jedne ruke a zaobilazi npr Široki Brijeg... podvala Hrvatima koja neće proći
@SinavleNaTuki a ti sa takvim riječnikom nisi fašista...je li...tipična talibanska klocina
@SinavleNaTuki Kao Hrvat volio vih da Komšić pobijedi. To će razjariti Hrvate širom BiH koji njegovu pobjedu neće htjeti prihvatiti što će rezultirati referendumom za neovisnost. Čovića nećemo ništa ni pitati, ionako nije dovoljno učinio. Na kraju će Komšić učiniti za nas Hrvate više nego Čović jer ćemo dobiti ne Treći, već državu! Ili je to možda Komšićev i Čovićev plan od samoga početka??? Pa vi slobodno glasajte za Komšu našeg :)
Ovo je genijalac. Para dobra, topli obrok, regres, radni staž a posla ništa.
Da budem iskren, ja cu za ovog glasati ne zbog njega, nego sto su Covic i HDZ banda preglasavali Bosnjake u posljednje cetiri godine gdje god su stigli. Recimo nijednog Bosnjaka na visim funkcijama u pravosudnom sistemu, nijednog pripadnika apsolutne vecine, sve funkcije zauzeli apartheid manjinci i to u talu ih postavili Dodik I Covic preglasavajuci svaki put Bosnjane. Zato ces ici iz predsjednistva.
Ici ces iz predsjednistva jer si ukrao izbore u BOSNJACKOM STOLCU i jer ste preglasali Bosnjane u CIK-u, po milijarditi put. Zamisli tog aparhteid apsurda, posrana manjina koje nema ni 35% u ukupnoj populaciji Bosne, preglasala one koji cine ukupno sa "ostalima" 65% populacije Bosne i UZP se buni kaze ugrozen?
Nema veze što su inicirali i donijeli 70% zakona. Bolje postaviti nekoga za koga je dokazano da neće raditi. E moj SDA botu, džaba pišeš. Da ste znali izabrati sebi vlast bili bi Švicarska. Ovako Sarajevo liči na najveću selendru na svijetu a ne glavni grad.
Komsic dokazani patriota. Član predsjednistva iz reda hrvatskog naroda a ne predsjednik Hrvata. UZP ovci sve ste pobrkali.
A sto Klix gura ovog Komsica kad covjek prica samo kad su izbori. Nije nikad bio politicki aktivan osim nekih 2 mjeseca pred izbore.
Samo za Šefku glasati, dokazati da država ne može funkcionisati ni u jednom segmentu i ozakoniti nacionalne torove.
Bit će nam zadovoljstvo gledati naredne četiri godine kako te Mile iz dana u dana kara u dupe 🤣
Mile ce biti uhapsen kad dodje u Sarajevo.
E necu ni tebe gledati sljedece cetiri godine kad cu traziti azil u Kajmanskim otocima!
Nikome nije jasno kako BiH nije podijeljena u prethodnih prethodnih 8 godina dok Komšić nije bio u Predsjedništvu :)
Tako je predsjedniče !