Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ubistvo ribara ubica osudjen 14 godina zatvora objavljeno u Nezavisnim Novinama, A Rasim Delic za ubistvo vise stotina Srba i vise silovanja osudjen na tri godine. Mislim da je nepotreban bilo kakav komentar. Haski sud nije sud vec jedna lakrdija koja radi samo protiv Srba.
Ma pusti supka! On bi da bude i malo partizan i malo ustasa! FUUUUJ!
Rasimu se sudilo za obijanje trafike u Sarajevu iz koje je otudjio tri stetke Drine za koje je dobio tri godine.. Olaksavajuca okolonst je bila sto do 1992 godine kao Titov oficir nije nikada ucinio ni jedan zlocin i sudije u Hagu su ga htjele pomilovati, ali otezavajuca okolnost je bila sto je trafika bila blizu Begove dzamije, sto se kriminalni akt odigrao sabahile kada su maksumcad isla u mejtef i vidjela kako Rasim kamenom razbija izlog trfike.. Odmah sledeci dan MUP Federacije zajedno sa SIPOM i POLIPOM su uprtili trafiku na ledja i odnijeli je na Marijin Dvor da se maksumcad ne bi ometali u pravilnom vaspitanju.. STA CES, HETO NEVIN INSAN NASTRADA OD CETNIKA U HAGU..
\'\'Pripadnici postrojbi Armije R BiH, od imenovanja generala Rasima Delića 8. lipnja 1993 godine, što znači pod zapovjedanjem komadanta generalštaba A R BiH, počinili su slijedeće masovne zločine nad Hrvatima: * Travnik 8/9. lipnja 1993 g. sela Maljine, Čukle, Grahovčići, Brajkovići, Krpeljići i Han Bik - 80 žrtava * Busovačke staje; 16. lipnja. 1993 g. – 22 žrtve * Doljani ; 28. srpnja 1993 g. – 42 žrtve * Gračanica i Bugojno; srpnja 1993 g. – 36 žrtava * Kiseljak kod Žepča ; 16. kolovoza 1993 g. – 42 žrtve * Orahovica kod Konjica 4. rujna 1993 g. – 22 žrtve * Grabovica ; 9. rujna 1993 g. – 32 žrtve * Uzdol ; 14. rujna 1993 g. – 41 žrtva * Huducko – Prozor ; 16. rujna 1993 g. 22 žrtve * Križančevo selo ; 22. prosinca 1993 g. – 74 žrtve * Buhine kuće ; 9. siječnja 1994 g. – 26 žrtava
Zeljko Komsic jeste gospodin. Zeljko Komsic je dosljedan. Zeljko Komsic je osudio zlocine protiv svih civila bez obzira na kojoj \"strani\". Mudzahedini i ini su radili svasta, medjutim, problem je u tome sto im je poslo za rukom da prodju bez posljedica (cak ih se tapsalo po ramenu).
zlocina je bilo ali nije bilo genocida . ZELJKO nije bijednik on je gospodin za dodika .ali ovcama je tesko to objasniti .MUDZAHEDINI nisu silovali i ubijali civile a cetnici jesu .vojnike srpske su ubijali to se i odobrava .SMRT cetnicima
On ne komentarise odluke samo kada su Muslimani u pitanju, zato sto mu je to zabranila Senada glupaca jedna PROVIDAN SI KO BOZA HARISE KOMSICU-BLEEEEEEEE
Ma nema on muda nizasta, samo se ulizuje narodu. Sto ne prizna, jeste, bilo je zlocina...hoce al u kurcu. Pao bi mu rejting. Bijednik jedan.