Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa cak i da ovi novi lazu, bolje je za njih glasat nego za okorjele kriminalce iz sestorke sedmorke cetvorke ili koje brojke vec.
vala najveći kontraargument koji sam dosad čuo je eto Suljagic tuče ženu. Kaže moj jaran pa šta možda je i zaslužila :-D :-D
Pa to su stari politicari u novom dresu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje narandzasti nego crveni lazovi, zeleni lopovi i faraonovi pijuni... Narandzasti nas barem nisu pokrali do sada... Ali svi su oni isti... A opet, bolje je da te narandzasti shebe po prvi put, nego da ovi isti nastave krasti... Necu glasati, ali se nadam njihovoj pobjedi...
Barem za njih još ne znamo da su lopovi dok za ostale se to ne bi moglo reći.
Jarane koji prvi put, Komsic ti 8 godina sjedi u vrhu drzave, Suljagic je takodje dugo u politici, i jos jako puno onih koji su im na listama, cast izuzetcima koje su stavili da mogu prosipati ovu pricu ... to sto su promjenili ili osnovali stranku ne znaci da su novi. Ne mozes u zivotu izbrisati sve sto si do sada radio, proslost je uvijek dio tebe.
mozda fahro i on da se ujedine pa i sefer pa neka ebu ovim mater sto nas niste 20 i kusur godina
dzeces komsicu , dzes ti poso?? idi ba u ribu uzmi stapic i zabaci opusti se nece te ni primjetiti na izborima jer su sve okolo malaoumnici, seljaci, lopovi, profiteri itd. malo je normalna svijeta da bi ti dobio izbore. idi uzivaj kad ti je bog dao.
željko ne bacaj bombe.....šta si to ti riješio ? kao općinski načelnik ponašao si se ko zaštićeni međed....iz tvoje sam općine i sjećam se vrlo dobro šta znači tvoj "rad"........
I vi ste sasvim obična, nažalost marginalna stranka, koja će teško i preko izbornog praga, jer se niko ne može takmičiti sa izbornom mašinerijom i inženjerijom "državnih" stranaka, čiji se budžet mjeri desetinama miliona maraka. To je kao kad bi u finalu Lige prvaka igrali Real Madrid i Olimpic. Nažalost, ali to je surova realnost.
Šta god drugi rekli, ako ću glasati, onda ću za njega. Ako ništa i ne napravi, barem mi neće uzet iz džepa, ko što su se SDA, SDP, HDZ, Dodik i Lijanovići nauzimali. A nauzimali su se...
bez komentara
Kada sagledamo stvari najbolji rezultat i obecanja su ispunili oni preko kojih si se ti pojavio u politici, preko kojih si se promovisao, preko kojih si dobio 2 mandata i bio na celu drzave, najvise su uradili i ispunili obecanja oni kojim si okrenuo ledja i sada pljujes po tim ljudima.Napustio si ideju, jedinu pravu ideju!
Stoji to, da nije bilo SDP-a, ne bi bilo ni Komsica
Nije radio kako treba , i ovi ga kritikovali i on napustio, ne voli kritike covjek! A za Suljagica, samo knjiga koju je napisao govori sta je bio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobr im maske na lica stvaljas Komsicu, bas kao i sebi... Prevaranti!
Bojkot Izbora je najbolje rješenje za sve građane BiH, posebno za one koji se nadaju promjenama i boljitku. Višestranački sistem je šarena laža o promjenama u sistemu. To je sistem koji ima za cilj zadržati postojeće stanje u društvu. Promjene su moguće ali ne kroz Izbore nego na druge načine borbe, što je istorija pokazala. U Izbornoj farsi uvijek profitira samo vrh stranke a to je 1% članstva, dok ostali zaboravljeni do sledećih izbora.
Drago mi samo sto iza Komsica ne stoje "kadrovi"... ovo su posteni i neiskvareni ljudi kojima treba dati priliku.
Obicni ljudi, dobro, fino je to, ali koliko su oni sposobni da vode drzavu???? Moze neko biti odlican pravnik, doktor, inzinjer, trgovac, bravar .... ali da za politiku nije. A to je ono sto nama treba, a medju DFom ne vidim takve.
A u kojoj partiji ih vidiš matereti ?
A u kojoj partiji ih vidiš matereti ?
...želja, jarane...i u penziju ćeš otići a da rukama ništa stvorio nisi...pričat more i cuger ispred lokalne piljare.
Neradnik teski
kao sto neko rece od suplje price i patriotizma se ne zivi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jesu, sve pobjeguse iz drugih stranaka u raspadu. mrs
dobro mu stoji narandzasta kosulja
Zamjeno je za crvenu