Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vjerovati u covjeka koji ima kompleks od Covica... Pa majmune naki Covic je gospodin za tebe, zalosno je reci... Covjek te ne dozivljava, ti jebes zenu i stenjes "Dragaaaneeee". Uzas.
Ti si Komsicu KUGA! Kome ti vise valjas. Dosta tvojih srnja. Provalje si od naroda. Imao si 2 sanse!!! Sta si dobro ucinio? Pokri se usima i idi u zabrđe. Srami se od sirotinje
⚜️
Dobiješ mandate a onda ih se odrekneš. Mandat se dobija da bi se borilo a ne odustajalo.
iz šupljeg u prazno
svaka izjava covic ovo, dodik ono. pravi populizam. ne nudi rjesenja samo konflikt , svadju i prepucavanje... razocarao me je
Lažeš.
Demagog No 1
Ma hajte molim vas.....
Meni i mnogima je bitnije kako se ispucat za njemacku a vama ostalima ostatak snova prepustam😁😁😁😁
Treba za Zelja glasati. I onako je daytonski nametnut protiv volje APSOLUTNE VECINE NARODA BOSNE! Jos jednom, DAYTON JE NAMETNUT PROTIV REFERENDUMSKE VOLJE APSOLUTNE VECINE OVOG NARODA!
U Daytonu su zlocinci manjinski ukinuli cetvrtog clana predsjednistva BiH, istog onog koji je predstavljao "ostale" u predsjednistvu BiH, naravno protiv volje apsolutne vecine naroda Bosne, kao i protiv ustava RBiH, koju su takodjer unistili hostajl metodoma.
Nametnut ? Zahvali svom predstavniku koji ga je potpisao. Zahvali mu i za legalizaciju RS-a. Zahvali i ovim "zlatnim ljiljanima" koji su šutili kao pi*ke kada je potpisano za RS. Ne zaboravi i generale. Zahvali i SDA što je 1993. odustala od platforme i građanske BiH.
Omladinu ne možete kupiti pričom o ratu. Ekonomija!
Obiđi Šefko kupreška sela, obiđi Tomislavgrad, Prozor/Ramu... Nemoj nam srati iz Sarajeva, Tuzle, Zenice, kao da znaš kako je tamo (pričo mi jedan čojek). Makni tu debelu demagošku gu*icu sa fotelje i siđi među narod. Ne budi pi*da.
ŽELJKO DRŽAVA JESTE NAJBITNIJA ALI DRŽAVA BEZ NARODA JE PUSTINJA.ZATO TO DVOJE TREBA UVJEK GLEDATI ZAJEDNIČKI. U DRŽAVI MORAJU VLADATI ZAKONI U IME SVIH GRAĐANA JEDNAKO,A NE DA VLADAJU SEKTE I NEKAKVI ,,LIDERI,,POJRDINCI KSKO IM NAUMPADNE.GRAĐANSKS PRAVNA DRŽAVA ZA SVAKOG NJENOG STANOVNIKA MA KAKO SE ZVAO I KOJEG IMRNA I BOJE KOŽE BIO.DRŽAVS U ZADUŽENJU MILIJARDE A BOGATI MILIJARDERA I MILIONERA NS STOTINE I JOŠ SE BUSAJU . FUJ.
Muka mi je vise od ovih lopova. Fahro pometi ovo 7 oktobra.
neka mete sandzaklije svoje i u novi pazar svi zajedno