Komentari (372)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Κοmšiću , samo ste trebali kazati istinu da je i sds u Domu naroda BiH..., glasao za ukidanje Inckovig zakona .A ,sds je kobajagi , pozitivni pomak u odnosu na snsd-e...! Nikad! Jer , svi oni u rs isto razmišljaju i borba je samo oko stolica , a ne zato što im " para uši " ono što Milojko zbori ..
Znamo i mi tzv probošnjačku i tzv armiju i tzv gradžane i ostala sranja koja ti promoviraš smradu
mozete se buniti koliko hocete ali je cinjenica da niste odmakli daleko od genocidasa cim trazite ponistenje zakona o zabrani negiranja genocida
Podrži računarsko-tehnološku stranicu svojim lajkom. https://www.facebook.com/ML-Lapan-100156939179603
To su Fašisti i govna najveća
Oni sto su glasali u parlamentu su poconili genocid? Daj presude.
Gospodin Ko(nj)mšić,budala nadaleko.
Bozo Skopljakovic predsjednik hrvatske stranke,bori se da isto vrijedi glas svih hrvata iz cijeke BiH i po mojoj procjeni nije nacionalista.Mislim da je daleko bolja opcija u predsjednistvu od Komsica cija stvarna politika meni nije jasna. Bilo bi dobro da se jandiduje.
SDA i seljacka politika je donijela mnoga zla.
Stap i mrkva su samo izgleda namjenjeni Bosnjacima i Probosanskom bloku.. Licemjerstvo MZ se nastavlja..
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti...
Samo budala reze granu na kojoj sjedi, a Komsic ipak nije tolika budala. I dalje ce zauzimati mjesto hrvatskog clana predsjednistva, raditi protiv Hrvata jer to odgovara njegovom birackom tijelu, bez obzira na blokade i nefunkcionalnost drzave.
Oni su oduvijek na toj strani, nema tu ništa novo.
Jasno i glasno u brk ,pa kom opanci kom obojci.
Cvetković-Maček Slobodan-Franjo Čovke- Dodik Ima neka tajna sila rođenih BOSANACA, utkana u DNK. Koji nikad neće dati BiH susjedima. Ma koliko i na koji način pokušavali. Možete nam olizat dupe.
Jedan covjek, jedan glas !
Zato ja nikad dinara para necu vise potrositi u Hrvatskoj. Radije bih isao u Spaniju ili Bahame. Oni nas se nikad ne popustaju covjece.
Neeeeee, nemoj tako😥 🤣🤣🤣🤣🤣
Zar jos niste shvatili da je g. Komsic vas 3. autogol? Ljudi stoji 3-0, probudite se