Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@HANS ...haj predstavi se seronja!! Dodji u POtocare 11/7 , licno cu te zadaviti , posSerem ti se na naciju (ako ste uopste nacija), na sve svete, crkvu krivoslavnu, popa Kacavendu popPisam,OBAVEZNO CU SVRATIT U JASENOVAC DA SE LICNO POPPISAM KRAJ SPOMENIKA, POSsEREM SE NA SVE SRPSKE ZRTVE JASENOVCA (koje su izmisljotina) i nista vise. \"nisam fasista samo jedni naciju prezirem\"
Došao ja jednom da seRrem u okolini Potočara. I nađem jedan proplanak i čučnem i počnem srRati. kad odjednom vidi nešto me bode po dupPetu i šHupku. Pogledam ono neke kosti i lojava glavuša nekog insana. Ništa rekoh, i nastavim srRati
Ma kakvo hapšenje, treba tu muslimansku stoku još i hraniti u zatvoru. Bolje rješenje je čim ballijaner uđe u RS, odmah ga na granici dotući drvenim maljem u glavu
Hapsiti sve muslimane koji predju granicu Republike Srpske
Ne može ga tužiti samostalno jer nije konkretno on oštećen. Predsjedništvo može ali Radmanović će uložiuti veto.
\"Šupljak. Nema ot toga ništa. Blokiraće Srbi.\" komsic podnosi prijavu tuzilastvu samostalno kao slobodan gradjanin BIH a ne u svojstvu clana predsjednistva, tako da srbi ne mogu nista blokirati. ako se tuzilastvu dostavi dovoljno dokaza, oni ce podici tuzbu.
Ako može da Ganićevu glavu gurnete u pakaš od Divljaka i tako ih otpremite u Srbiju. Hvala
Maistore svaka ti čast.Molim te pokreni inicijativu da se svi srbi i iz genocine srbije i isto tako genocidnog manjeg entiteta koji su bili na nekim funkcijama zbog agresije na našu lijjepu BiH proglase saučesnicima u genocidu i kao takvi optužili .Naravno poslije toga slijedi interpolova potjernica i hapšenje.Isto tako neophodno je pokrenuti inicijativu o prekidu diplomatskih odnosa jer sa njima se stvarno nemože jer krmak ostaje krmak.
Kljujica sa zemunskim klanom. Ostale sa tamo crvenim beretkama, i slicnim.
I ako ikako moze, Ganicija sa Seseljom.
Molim da Divjaka stavite u istu celiju sa Legijom...
Svaka cast Komsicu! Jedini covjek za kojeg mozemo reci da je radan,korektan i pravi politacar,Ziv nam i zdrav bio .
Pa razlika je u tome što su zločini počinjeni na teritoriji naše zemlje. Čudi me da optužnica nikada nije podignuta protiv Vojislava (Kalašnjiova) Koštunice, sjetite se samo njega iznad Sarajeva kako povlači granice tzv. Velike Srbije. Koliko znam nisu Ilija Jurišić ili Jovan Divjak orgijali po Srbiji i crtali granice po njihovoj zemlji, huškajući i čineči zločine. Nema tamo a ni ovdje pameti još zadugo.
Komicu, svaka ti cast!! Uz tebe smo!
Komso, postao si gori od reisa i silajdzica zajedno. Komedijas ili instant ublehas. Pa, covjece kako netko na poziciji koju ti uzurpiras evo vec godinama moze biti tako politicki nepismen i neupucen. Idi u skolu ali ako imas namjeru da ostanes u politici najprije nauci abeced...kako funkcionira \"mjesna zajednica\". Hajde i mi bosnjaci smo poceli uvidjati koliko si promasen slucaj (nakon najave mogucnosti da ces nesto uciniti za ovu zemlju).....