Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi ova dva metuzalema ko da su iz groba ustali .SAD su Bosnjaci nuklearna sila pardon tempirana bomba ||||| PUTUJ |||||
Kmeeee
Da nisu dosli bilo bi dje su nasi predstavnici...
Budučnost je pred džaferovićem, podžičem i komšićem netrebamo se brinuti jer ko ima ovakve prestavnike popušio ga je.
Podrska Amerima i Izraelu i Komsicu sto nas Bosnje uvode u nove sukobe protiv Turske u buducnosti mi necemo s islamskom turskom,nego sa ktolickim zapadom
A sad ajmo na vinjak i pivu.
Kakve veze ima gradjanska drzava s NATO. Upravo su oruzane snage BiH primjer kako se treba graditi BiH da bi bila funkcipnalna.U oruzanim snagama niko Hrvatima ne bira generale. To je put za BiH zadovoljnih naroda i gradjana.
Budala i paprati nikad neće nestati. U NATO ulaze samo države koje ispune sve zahtjeve tog saveza i funkcionalnog državnog uređenja. Funkcionalnog....ne nužno građanskog.... Šta će biti ta dvadesetak godina niko ne zna. Želje su jedno a stvarnost, pogotovo ova naša je malo komplicirana i kao takva nigdje nismo prispjeli. A ove izjave klasične, političke..pišanje uz vjetar
Jeli on uvik toliko pijan da ne vidi i ne zna razliku građanske države i države u kojoj 60% građana ne želi takvu državu.
🤣🤣🤣🤣 60% gradana 🤣🤣🤣🤣🤣 vas ujana nema više od 5%
Prso si od alkohola ahahhaah . Dobar dan ja sam Željko Komšić , i ja sam alkoholičar hahahah (AA)
Hvala Gospodine Komsicu ponose Bosansko Hercegovacki,trebas da budes Presjednik BiH zauvijek
Hrvatima se ukazo Komšić na vojnoj vježbi kao vrhovni komadant oružanih snaga Bosne i Hercegovine.
Gdje su danas hajteri Radoncic, Niksic, Konakovic, Kojovic i ostali koji su trovali javnost da nismo u ANP i sve lose o SDA i Bakiru a vamo dizali u neba Dodika da je prevario Bakira I SDA?! Imaju li danas imalo stida i srama za svoje lazi i podvale?!
Gdje pise da smo u ANP?
SAD je uz BiH. Ne BiH kakvom je žele Dodik i Čović. Oba su se skrili u mišije rupe.
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 5$ početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno. Sve objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
Sramota za NATO, njihovi časnici se druže sa zločincima. Sejdo Konjak i Šefko Pakistanac su bili pripadnici krvoločne zločinačke terorističke skupine tzv armije bih.
eh da je nama još ovakvih ljudi kao što je Željko da toliko vole Bih a da nisu nacionalisti
Naka mi objasni ova ubleha komsic, kako mislis natjerati dva naroda koja to ne zele da bude gradjanska drzava, eto objasni mi to, i objasni bosnjama da znaju da je to kontra dejtona, isto kao odcjepljenje, unitarizacija i sl.
objasnit če ti Biden samo čekaj
Sanjam u hiljadu boja