Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to legendo sva sreca pa BIH ima i normalnih politicara prvo ALIJA PA ZELJKO a onaj dodik u prdekanu smrt rs
Komsic is one of the best Bosnian politicians a true moderate and progressive I hope his efforts to reform Bosnia into a stable, democratic, and multi-ethnic state bear fruit. BiH4EVER
Dobro mama! Pozdravi cika Fikreta! mmm volim tabletice ! TABLETICE4EVER!
Sine Pipo brines me, nono stop po cijeli cijelcati dan si ispred kompujtera! Ako nastavis tako dobices po guzi a i po krivoj kicmi ! Brzo popij tabletice! Ja odoh do cika Fikreta na kafu i zadrzacu se malo... Tabletice su u drugoj ladici u ormaricu ispod TV-a!
Tak Zeljko reci im istinu i samo istinu,da nije Daytonski sporazum USTAV drzave Bosne i Hercegovine vec genocidna tvorevina koja je najveci problem normalne funkcijei prosperiteta u nasoj zemlji! Go Zeljko Go! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!