Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to kad su ti kandidati konobari, mesari i sl.
Samo mi je drago što niste koalirali sa gubitnicima ovih izbora SDA i ostali ste dosljedni, za razliku od SBB-a koji nista nije dobio ovim izborima. Nisam simpatizer DF-a niti ijedne stranke, al drago mi je da nacionalisti nisu dobili ove izbore.
@GMP Kako nije, Zenicu, Visoko, Buzim, Kladusu, Srebrenicu itd...
@j4z4v4c Pa ne mogu bas sve uzeti. A oni su po tebi gubitnici ako ne uzmu barem 70% ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi ćemo nakon ovih izbora morati neke stvari stezati u stranci", rekao je Komšić. < KRENI ODMAH OD TE DVOJICE SA LIJEVE I DESNE STRANE. ONI SU TI OTROVNI BRŠLJEN U KOJI TI PREVIŠE VJERUJEŠ. ZBOG NJIH I NEKIH SITNIJI H BURANIJA PA I " ONE" IZ IŠ DF-A OTIĆI ĆE I OVI NOVOIZABRANI. OSTAČEŠ SAM SA NJIMA - TO TI JE, SAM! A šteta je što su se mravi na terenu, potrudili da poprave velike štete, u ove dvije godine. Ti se šefe slikaš sa ublehama mrava ni u trećem safu. BRAVO!
u sarajevu pola grada radi u javnom sektoru,njihovi clanovi porodica,prijatelji,komsije i eto sigurne pobjede.da glasaju za neku drugu stranku glasali bi protiv sebe...
Komšo propade ti ko Grčka...jbg ne nosa se Bogner kombinezon po Vlašiću od 10 000 KM a narod nema šta da jede ne ide druže (nije ga ni Zlaja nosao a vidjeo si gdje završi)...
Ostali kompleksi zar ne - Egle!
stegni mater
FBiH ima jednu i tri druge stranke na ovim izborima: SBB, SDP i DF ! STani kako ba tri druge ? Pa prema izjavama njihovih čelnika, Radončića , Nikšića i Komšića ! NE zaboravimo da su oni još 2013 bili u istoj koaliciji ! i da bi TRI LOŠA druga zajedno sada uništila SDA. Pa razvaljuju je nezavisni kandiodati i SNSD u Srebrenici a đe oni ne bi. Primjer opštine Centar Sarajevo: SDA načelnik a SDP DF i GS imaju više glasova ??
I dalje SDA+SBB ima 30 načelnika. 2012 samo SDA imala 38 !! Jel se može čestitai Bakiru ? Njega samo ova tri kretena Nikšić Komšić i BAjrovič spašavaju !
>POčni od Hankinih guzova
Ti si Željko gubitnik, SDP te popišao, shvati to i zamoli ih da se vratiš
Uze Abdić Kladušu!!!! Bogam nije više 24% nego 22% hahahahahahaha Zapadna Krajina is rising!
Sada će i na Laktaše da krene! Ko mu šta smije?
Kakav Željko ba...
ti si demagog i profesionalni opozicionar .. priznaj da nemaš muda, a da bi želio i možda bude bolje
Moguće čak da si u pravu! Počeo je da se vrti u krug ili ga ono petero oko njega vrti oko malog prsta?
Nisi ti za politike. Dobar si čovjek, ali politički skill i knowhow = 0
Previse si stisno, pa se isprdio Zeljko..........
Ironija kad ti dođeš pričat o stezanju a nisi smio pisnut dok si bio u vlasti, šuplja priča Komšiću il nisi za politike, al prije da je ovo drugo