Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je ovakav ishod pregovora dobar znak i pocetak kraja fasizma u ovoj zemlji jer je fasizam srozao apsolutno sve i narod i zakone i ljude.
koja je tačna definicija fašizma?
Znaci vi prvi ne postujete nas Ustav koji temelj drzave,sve vas treba pohapsiti govnari. Ako je Ustavni sud rekao NE to je kapak,kraj,tacka,amin . . . a vi gledate kako i to da pokvarite pa trazite misljenje komisije koja sad treba nas Ustavni sud da demantuje,pa vi niste normalni.
HDZ se vec odavno opredijelio i cvrsto se drze UZP ideja
Da se hrvatinu Zeljka pita, nista se nebi mijenjalo i on bi ponovo u predsjednistvo. Diletant
Ako hocemo da nam bude bolje Željko se treba kandidovat za bosnjackog clana . Da sam na njegovom mjestu ja bi to uradio , niko nikome ne moze zabraniti da se izjasnjava kako hoce .
Koja farsa od Drzave 100 Ministara ,Ministsr Tuzlanskog Kantona,.......ministar ovoga onoga svi lovu dobijaju za qurac a seru okolu prave probleme normalnom narodu sa nekim glupim izjavama. U normaloj drzavi 95%bili bi obični radnici.Ko da su Hrvati naj veči problem u BH Komšiču nisi Hrvat i ostavi politiku uhljebu.
Covic u kontenjer sa svojim UZP smrdljivim ustasama
turci su najveci krivci,jer su nas ostavili u govn.zadnjih 200god.
ma ja svako je kriv osim nas. i ako smo u govnima sljedeci 500 godina mozemo komotno kriviti Turke. i Grci i Albanci i Bugari i Makadonci sve sto im ne ide mogu reci da su Turci uzrokovali..
Dosta vise popustanja, ionako se Covic uvukao Dodiku u dupe, ko ga jebe sad...
Samo kontra UZP
Kolinda ce biti najvise razocarana jer se je zaista puno zalagala za izborni zakon i obisla je i ona i njen tim sve od Erdoana Putina Brisela. A i svetog oca je Covic po tom osnovu posjetio.
Kiseo mi nešto izgleda Željko Bajramović-Bošnjak, unuk četničkog vojvode sa Ozrena!
HAJMO RAJA SAD NA PIK.BA ILITIGA OLX.BA TRGOVAT, TAMO NIJE BITNO KO SAM? MUSLIMAN, HRVAT SRBIN? BITNA JE PARAAAAAAAAA E SAD ZAMISLITE KAKO JE NAŠIM "PREDSTAVNICIMA" SA SILNIM MILIONIMA KOJE GRABE OD SIROTINJE?! OVCEEEEEE BEEEEE
Budu li tebe bh muslimani izabrali za hrvatskog predstavnika blokirace se i odluka o krčenju živica....
ako se to desi Hrvari će aktivirati Washitonski sporazum što znači HercegBosna
Evo upiskili smo se od straha pred kukavicama koje jedino znaju djecu ubijati (Ahmići). Ceka vas ARBiH, bujrum.
PA možda ti ŽEljko ne razmišljaš na taj način, ali stav HDZ je i bio da ne bude nikakvog rješenja a da bude problema. Želio bih da u anrednih 5 godina ne dođe do rata, a kaće NE ZNA SE !
Željko je i prouzrokovao ove probleme. Zbog njega je i ustavni sud donio svoju odluku ili normalni i fer izbori ilir raspd BiH