Komentari (424)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nekad i ustat, velika je Rusija ali bolje i ustat pa neka te i zgaze nego živjeti kao hemoroid Dodik.
Pokazao se Komsic opet ga biramo za predsjednik
Zaltni Ljiljan Zeljko Komsic 2022 ubjedljivo mete sve pred sobom. Konacno da neko prekine decenijsko skidanje gaca, ovog naroda, koje su radili beskicmenjaci iz SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dovoljan je jedan ovakav potez...prkosan, jak...ne daj Bosnu!!!
Danasnji dan ce uci u historiju borbe naseg naroda za samostalnu i nezavisnu drzavu. Bosanski narod je pokazao, da iako je mali, rastrzan unutrasnjim i spoljasnjim neprijateljima, ima snage da stane pred tako jednu veliku drzavu i kaze dosta, i kaze da ne zeli da ga ponizavate u njegovoj sopstvenoj kuci, i kaze da ne zeli da mu vrijedaju inteligenciju, i kaze da ne zeli da u njegovoj kuci pravite pozoriste i cirkus.
@Idol bosna je teritorijalna regija drzave bih, papak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al kad reče Lavrov da Željko Komšić i Šefik Džaferović rade po nečijem nalogu umro sam od smijeha, pa po čijem nalogu onda radi lako zapaljivi potrošni materijal Milokrad Duduk? Ja mislim ruskom al tišu hahaha
A vidi ovog muslimana pjandure
Koliko moraš biti mudar i pametan,koliki moraš biti vjernik i čovjek kad veličaš i diviš se čovjeku kojeg se odrekla nacija kojoj taj čovjek pripada?!
Kao sto vidimo diplomatski samar Ruskom ministru vanjskih poslova Lavrovu od strane Dzaferovica i Komsica mnogo teze je pao kamenjarskim srbima, vec srboturcima iz RS, jer kamenjarski srbi su uspostavili ekonomske i diplomatske odnose sa Rusijom na zavidnom nivou, sto se naravno ne svidja niti Americi, a ni Njemackoj. Imat ce kamenjarski srbi i austrijski konjusarii mnogo problema u buducnosti zbog te podrske Rusiji i srboturcima to je nesumnjivo. Kmecite Kamenjarski srbi i srboturci kme, kmee.
@KamenjarskiSrbin2 sta je to bosanski narod? onda pretpostavljam da ja prupafam hercegovackom narodu? za vas je bosna drzava sa sredistem u kasabi sarajevo, dio koji ne ukljucuje rs niti hercegovinu, a u vasim glavama je to sve bosna, i onda sa takvim glavama kao hvalite ove bezvezenjakovice koji ce tek osjetitida posljedice zbog ovoga, kao patriote cijelovite bih, pa kako ti mozes sa takvim razmisljanjem biti za bih ,kad samo ti je bosna i jedan jedini narod u glavi, bosnjaci = bosanci?
Ma bravo drzimo se amera i EU ta ce ta bijedna i jadna ruska federacija to gtreba samo ignorisati!
Pijancina i grobina odbili velesilu. Hihihihi
Niti je Dodikovo šepurenje s Lavrovom državnički čin, niti je odbijanje od strane Sejde i Džaferovića državnički čin, mogli su mu reći na sastanku što im smeta, ipak je jeftini populizam njihov krajnji domet, igrokaz za mase, bez kruha!
Nemate vi pojma sta je politika. Mudrost vam je na nuli, lukavost na -10. Vi ste djeca a internacionalne sile, planovi iza kulisa, interesi, nisu djecja igra. Vi ko da ste jos juce vesla sisali. Pa zar je moguce da ste toliko ne strateski i glupi. Oh joj
Nije dobro ovako poniziti Lavrova i zamjeriti se Rusima. Ne bi me čudilo da Sejdo i Džafke uskoro počnu svijetliti u mraku i polako se raspadati od radijacijske bolesti
Tako je Ljiljane. ZLATNI 🌺
Prvo je Tile kazao Ne...a evo sada Željko i Šefik.
Željko , uzurpator tuđeg mjesta u predsjednistvu priča o nepostovanju države.
Konačno ste obukli hlače.
Nek im Bakir pripremi zlatne kašike da pokusaju što su zakuhali.A pokusat će.