Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam biker,nisam rauber, ‘ajde,prošetaj di haube,možda napravimo nešto od tog tvog mozga s greškom,reče sa smješkom... KARABAJAAAAA 😈
Pun mi racku ovog lika idi pisu tuki baketu
Da je ovo ono vrijeme kad su nastale bosnje,ovaj bi bio prvi u redu da se poturci.
Hajde Komšiću ne rise i ne trabunjaj pred izbore. Pored ostalog, neka se gradi most jer Neum nije mjesto gdje dolaze veliki brodovi. Za ostalo što si naveo si u pravu, ali nemoj populizma svega ti...
Upravo zato i treba staviti u promet veliki brod koji ne može proći ispod mosta
Kandiduj se Željko da te kao Hrvata izaberemo
@copycop - a jes baš Željko ratni profiter iz rova. Profitirao je što je ostao živ. Naravno i profit mu je na vašu, fašistički, HDZ, SDA i SBB žalost. Vaši šefovi su UZP i ova druga dvojica baš pravi ratni trezoraš i kahve kuharica!
Zeljko je kralj opet moram za njega glasati!
Sve si u pravu i neka pojedinci iz desnih glasačkih mašinerija vide kako se na očiglednom primjeru izdaje domovina. Igra dvostruka igra - finansijski i političko - teritorijalno napada BiH, a sve to plačamo mi, NAROD ove države. NAROD koji voli i hoće svoju BiH, a ne poltronsku monetu za raskusurivanje između Srbije i Hrvatske. Fašizam iz 1941 je u potpunosti postao ideolo0gija HDZ - UZP-a. Smrt fašizmu - sloboda NARODU!
pmetni popuštaju, zato budale vladaju.Nemaš ti kome to objasniti,vidiš po komentarima.Ipak svaka čast na komentaru, ne da't bagri da orgija.Sutra će opet našu djecu ubijati ista ta gamad.
I da...Samo neko stvarno nepismen i kratkovid ne vidi da radiš najviše za SDA i Čovića. Pored tebe i GS-a, HDZ-u ne treba predizborna kampanja. Svaki glas za tebe je direktan glas za SDA. PatriJoto kojeg su "drugovi" ubjedili.
Bespravna gradnja ? Podrivanje integriteta i suveriniteta BiH ? Sine, si dobro ? Jel to šizofrenija, paranoja, alkohol ili samo borba za stolicu ? Zamisli da iz Hrvatske to stvarno žele i hoće pa nam počnu pisati o ISIL-ovcima, slikanje tvog ahbaba sa Muslimanskim bratstvom ( provjeri jel na listi terorističkih organizacija...) da ne nabrajam više.
jedi govna lopatom uzp smece!
UZP je sigurno presudjen takvima a bgm i agresija hhjhhhhhjjjhhj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U sustini, nama Bosnjacima treba politike i mudrosti. Pogrijesili smo sto smo nametnuli Komsica i napravili kontra efekat za sve Bosance. Grupisali smo Hrvate oko HDZ.a, te ne mogu isplivat napredne strane. Realno izbor Komsica i nije bio pravedan.
ima li neka institucija koja će teretiti Čovića zbog očite izdaje
@EmirSSuljagicspahic Kako onda objašnjavate postojanje bosanske crkve i jesu li dužni da brane BiH pošto su i njeni građani ?
@EmirSSuljagicspahic Wikipediju i sam mogu pročitati ali te pitam onako ljudski dali bi branio i Bosnu jer u njoj živiš kao što su i Bošnjaci koji žive u Hrvatskoj ginuli za Hrvatsku?
Hoce klošar da navuče neke poene a svi znamo kakav je Komšić ustvari
Jadan onaj koji pomisli da si ti uistinu prijatelj BiH
Lud ovaj Komšić kad ovako popije baš
Senadaaaa oj Senadaaaaaaaaaaa aj na KAHVU
Pa svatko ima pravo da izrazi što misli pa tako i ovaj tzv. Demokrata na slici , međutim to ima snagu tek kad dobiješ određenu potporu glasač na izborima što je on i dobio ali je problem što su za njega glasali Bošnjaci i izabrali ga kao predstavnika Hrvatima. S toga ukoliko već spominje poštivanje volje građana neka se sjeti svih onih Hrvata koji su ostali ili ostaju bez svojih predstavnika zato što Bošnjaci biraju i svoje i hrvatske.