Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I konačno znamo da ovi 5000+ plate danas se vesele i nista ne rade...a u Bingu 12 mara paket toalet papira sva sreca pa sam bide sebi ugradio za kada vas vidim na televiziji👍
Meča Selimović je davno rekao, Bosanci rođenu mater izdali za sitan šićar. Ništa bolje ni ne zaslužujemo nego ovo što imamo.
Ma hajte molim vas...(((al vas mazem))) haha...eto ih...eto rata...napada zg...napasce nas bg...eto vidimo se ponovo kad je neki praznik ili kad budem ope trijezan...kako ce mo dalje....ma boli me k...haha
Bravo Komsicu pogodio si u sridu, sve sto si kazao tako je od slova do slova. Medzunarodna zajednica radi na djeljenju drzave,, zasto nisu kaznili one koji su blokirali drzavu i Federaciju te Ustavni sud, nego su ih nagradili. Njima ne smeta Bosna smetaju im Muslimani u njoj jer su vecina.
Historijski govor jednog od najvećih sinova Bosne - Željka KOMŠIĆA. Bravo, pokaži svima a pogotovo džamijskim štakorima poput Konakovića i pičkama poput Izetbegovića državništvo i liderstvo..
HAHAHHAHAHA Kako Komšić jednim izlaganjem izvuče iz rupe i tame na svijetlo ŠALTERA I NJEGOVOg BOŠNJAČKOG PODANIKA KONAKOVIĆA o planovima i dogovorima za budućnost ove zemlje. BRAVO ZLATNI LJILJANE.
Moze Zeljko da bude i peti mandat ali nista od napretka , jer Sudija ne sudi tuzitelj ne tuzi . Ako niko ne sprovodi zakon dzaba odluke i osude u teoriji .
Govor i samo govor hoćemo djela punite sebi džepove i jedete bosansku sirotinju u zdrav mozak.MARS SVI PA I TI
Svi lijepo pricaju i sve je tako.Ali ja se pitam sta Komsic(zlatni ljikjan),a i vecina drugih,sto se sepure po televiziji,ucini da se mnogi borc koji su branili taj referendum,nehrane po kuhinjama lii zive od 240,00 km ako su na birou.U Opcinama id. borci nemogu ostvarit pravo koje im po zakonu pripada,a ovi sto su rat proveli vani sve mogu.
Ja nigdje nisam vidio na danasnjim manifestacijama onu lisicu Covica,Bradaru,Kristo i neke iz osmorke.Samo nek se zna ko je za ovu drzavu a ko je samo na platnoj listi i ko rusi ovu drzavu
Ti za nezavisnist? Haha
Dok su VP vodu navodili na vaš mlin, valjali su. Dizali ste ih u nebesa! Sad vam nije dobar smidt jer je pročitao i zaustavio vašu namjeru. Sad kmečite....
Govor vrijedan svake pažnje...
Bravo presjedniče Željo Komšiću 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🇧🇦
Komšić prozvao u OSMORKU, hahaha
Botovima svih boja i njihovim sefovima cestitamo Dan nezavisnosti. Visoki Bosanski Predstavnik!
BRAVO!!!! Zivjela jedna i jedina!