Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS treba ukinuti jer je taj entitet nastao na genocidu i drugim monstruoznim ratnim zločinima.
Evo i Komsica da baci koju ublehu i uzme jos malo love od islamskih Srba. Komsicu je bitno da se kredit redovno otplacije i da viskija ne nedostaje
Bla bla bla nece se RS ukinut sto prije prihvatis lakse ces moc gledat u buducnost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čim je Komšić ovo rekao znači RS država u roku od 5-10 godina...
Hrvati samo uz Komsica imaju buducnost u Bosni i Hercegovini.
Kad malo bolje razmislis,ne samo hrvati da imaju bolju buducnost. Nego i srbi bosanci, bosnjaci i svi ostali
Nedaj ni pedlja genocidnim gamadima.
Kako god vijest bila dobra da je Mladić osuđen ti mi je zgadiš smećaru.
"To jasno govori da Republika Srpska neće nikada biti samostalna niti nezavisna država, jer je teško povjerovati da će bilo ko bilo kada priznati nešto što je nastalo na udruženom zločinačkom poduhvatu, koji je u realizaciji svojih ciljeva počinio i zločin genocida.
Otrow- a ja junacinee ko i Sratko.
@gouser610 TITO je Komsic
Tako je! Bravo
Komšoglu manje limuna i pelinkovca. To je haram
Alkoholicaru
Sta mu je ovo plavo kod oka, napio se pa se zakuco u nesto?
Tako je predsjednice
Tako je!
ti si svojim javljanjem kontaminirao ovu vijest i sada mi se više ne čita,kako se ti uvijek javiš kada je netko na zemlji pa ga se cipelari,..ajde za šankić i nategni,..
Njemačka,nacizam, holokaust, nezavisna država... Italija, fašizam, nezavisna država... Glupani uvijek posežu za površnim, milozvučnim blebetanjem. Mogao si izreć 20 pametnijih rečenica od ove, konjino!
Nezavisne sa znatno reduciranim teritorijem.
hahah cuj rs hahaaahha