Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaaa ima puno Muslimana?????????.Neboj se Josipovicu mi smo sebi sami najveci neprijatelji.Spavajte mirno.
Ovaj josipovic je prava pedercina ! Usljo da ne moze biti veci ! Fora neku fonocu on prosipa i svira klavir !! Uhljup
Trazim od administratora razlog zasto moj komentar nije objavljen.Nista uvrijedljivo nije sadrzavao taj komentar ,nego samo iznesenu istinu.Ako vi time stitite jednog Predsjednika Drzave koja se mjesa u politiku susjedne zemlje i to suvise onda ste na krivom kolosjeku.U svakom slucaju zelim objasnjenje.
Zeljko Komsic nije predsjednik Hrvata u BiH to dokazuje jer nema hrvatske papire i NIJE izabran voljom hrvatskog naroda, on brani interese muslimanskog naroda,jer mu je to familija.Nece on jos dugo jer ce se pravoslavna i katolicka crkva ujediniti.Nema sta Josipoviceva izjava stetiti nemuslimanima jer Europa brani I Srbe i Hrvate u podjeljenoj BiH.
žaboliki bilmezu sabinetin odjebi u skokovima
mrš sejdo mali sabinetin..mrš..kvikli..
Sasvim ocekivana izjava od jednom ljigavog bjelana, koji takvim izjavama hoce Evropska vrata da otvori.hehehe..
eto kako se odvija križarska borba protiv ispravne vjere, protiv obožavanja samo jednog Boga. Ovo je svakom pametnom bilo jasno, ali nažalost ko to i kaže, on je terorista (naravno po metru križarsko-židovske lože)
hahahaha sta je balidz.ani, zeljko prolupo
J E B E M A D M I N I S T R A T O R I M A M A T E R U S U P A K
Bolesnici i jadovi, otjud vam toliko mrzenje majkku vam jebbbem
Sviju vas treba poklat\' je...bo vam pas matter svima !!
Mozete mi svi popushit\' cunu, majkku vam jeb...em fashistic...ku svima !!!!
Mislim da je ipak Josipovićeva izjava izvučena iz konteksta.Međutim ako je vjerodostojna mislim da je to ružno i da taj čovjek očito ne poznaje situaciju i život naroda na ovim prostorima,odnosno ne poznaje (muslimane) susjede sa kojima i hrvati katolici koegzistiraju stoljećima i ne bi ih trebao dovoditi u bilo kakvu vezu sa radikalnim muslimanima bliskog istoka. Što se tiče reakcije Željka Komšića mislim da je ona dobra,pametna i umjerena međutim sa druge strane zaista nikad nisam čuo da se\"hrvatski član predsjedništva\" ikada stavio u obranu nečeg što se tiče hrvatskog naroda u BiH. Nisam nacionalist i ne volim takve ideologije,(Čovića i Dodika ne želim ni spominjati) nego sam čovjek vjernik koji voli istinu ali mislim da je Željko Komšić jedan jak instrument u politici Zlatka Lagumdžije koji je političkim igrama nametnut hrvatskom narodu kao član predsjedništva. Neko će možda reći da je ovako bolje, ali treba shvatiti da taj izbor ipak nije bila volja hrvatskog naroda u BiH.
Oso Komsic u Bosnjacku vritu, pa Hrvatsku izgubio kitu, sad se hvali po cjelome svjetu, da uziva u Turskom dupetu !
@bcls, realista, antikomunista Jooooj naslusali smo se vasih fashistickih slogana: -\"gdje ima muslimana ima i terorista i sirotinje\", -\"tesko nama imamo muslimane a nemamo nafte\" itd Ali vi samo dolazite kod nas \'muslimana\' da procitate nase komentare i da se ispricate sa nama. Jel vam je dosadno tamo gdje ste bez nas. Falimo vam i to je cinjenica. Jer u drugom slucaju nebi vi nas bendali ni 2%.
@VIDI VIDI Cista logika, onaj tko je rodjen u bosni on je bosanac i tocka! Jer kralju, ak te ja u bircu u sred ZaBrega mog cujem da pricas bosanski, za mene nisi moj drzavljanin vec si BOSANAC katolicke ili pravoslavne vjeroispovijesti ili islamske whatever. To kaj ti imas kartu Lijepe moje ispod glave to su samo tvoje puste zelje, jer za nas ste bosanci, ne mozete na silu biti hrvati kuzis ,moj pecinski covjece. Eto, sve vas voli vasa koza i zivjela JEDINSTVENA Bosna i Hercegovina. Ajd bok!