Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne kapirate sta god oni potpisali u ovoj prdekani nece se sprovoditi. Znaci potpisati se moze bilo sta ali nema sprovođenja jer svako tumaci potpisano kako hoce. Dzaba potpisi, dogovori, to je za marvu glasače, NEMA SPROVOĐENJA. Prodje zivot u tumacenju.
Moraju formirat VM...valja podizat PDV...to je Wigemarkov zadatak poslije akciza...PS...bio sam u posjedu dokumenta
Tko tebe išta pita Sejdo...bitan si k'o na ždrijebetu sise
GlasNarodaa@ Koje države, debilu jedan? Republika srpska 49% teritorije BiH i tu Bošnjaka nema na mapi! Na polovini Federacije suvereno vladaju Hrvati ( u Mostaru- stolnom gradu posebno) te i tu Bošnjaka ima samo na papiru? I ti aplaudiraš Bakiru što te "svukao" sa nekog brda na preostalo parče teritorije BiH i kurčiš se svojim bošnjaštvom! Jado jadni!
Komšić je najbolji Bakirov drug. Sada kada prihvati sve ovo, onda će svi reći kako je Komšić pogazio svoje riječi, a ne Bakir koji je potpisao.
Tako je predsjednice
Bakir želi promjeniti izborni zakon i ne želi više vidjeti ovu facu koja nije uspjela napraviti jednu tužbu protiv gradnje pelješkog mosta. Nije čak ni pokušao.
cuj hadzizeljke silnognne zovu njega dzaba pekinezer
tako je zeljko ... ebi im kevu ako treba i vijagru koristi ... al ne daj da zujan pusti niz vodu BIH i NATO i EU put jer je dobrica i fin ... ko fol
HALO GLUHI I SLIJEPI !!!!! SVE VAM JE REKAO U HEDNOJ RECENICI!!!!!
Kad je Bakir pizdurina,ima ko nije....
Komsicu znas li sta znaci 2:1 za tegeltiju.....
Moj Komšić ta dva Srbina će te preglasati. Bakir i Milorad.
Podrška našem predsjedniku i zapovjedniku!
Možda da dobiješ izbore nekad pa da tako ultimativno zahtjevas nešto???
Ne tek kad prestane pravljenje pelješkog mosta tek onda se ANP smije poslati NATOu.
Ko koga ovdje j? Ja mislim da oni nas
Mamuza se mrtav konj.