Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjsic kao decenijski potrcko kriminalne SDA zapravo cini sve da gradjani ove zemlje , i ovi malisani nikada ne dobiju sansu da zive u normalnoj, pravnoj, gdradjanskoj drzavi.Kakav populista, ublehar i demagog.
Daj mi jednu za dobar dan, daj mi jednu da izguram danas, daj mi jednu za Sdo prosvjed,daj mi duplu za kraj mjeseca...
u kom svojstvu ovaj komhsic nastupa, predsjednik mjesne neke zajednice ili sta vec?
Uk zvani United Kingdom
Što nisi na protestima Željko?!
Za koga, za SDA uhljebe? IPAK NE nije baš toliko naivan.
Zna Zeljko da od tih protesta nista biti nece. Narod se okupi, poslusa price i muzike i nazad kuci. Nisu ni njemu Izetbegovici vazniji od ovih malisana, bez obzira ko sta mislio o njemu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sto Mamlaze ne ideš na proteste, MOŽDA ĆEŠ UBRZO BITI MANJINA U Bosni i Hercegovini!!!!!
a ti vidim jesi na protestima
Ovaj Uk je fin momak skroz, bojim se da će ga pojesti ove političke aždaje
Fin sam i ja, ali se mora steci ozbiljno radno iskustvo za tu poziciju + vss tehnickog smjera a ne odmah staziras kao premijer KS
@zakhaev32 Što vss tehničkog smjera? Šta su svi ostali nesposobni? Ja ne znam gdje se ide na fakultet za premijera... Uk je bio generalni sekretar NS 5 godina, općinski vijećnik, gradski vijećnik i izabran u skupštinu kantona. Ja ne znam kako je to osoba bez iskustva, a prije toga je radio jedan period i u realnom sektoru. Političar postao premijer i sad je to kao problem, a puna vam usta mladih i dajmo im priliku blablabla.