Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Komšića sam gotivio dok je bio u SDP-u....ali sam skontao da je on obični populista kojeg je stvorio SDP i da nikad nije ni imao neki ozbiljan kapacitet. Djeluje kao dobar čovjek, ali ipak je SDP partija koja je ogromna snaga okupljena oko ideje građanskog koncepta i SDP je u tome ako ništa otac i majka svim ovim novim nadobudnim elitističkim strankicama kao što je Naša stranka... Sve neki šminkeri, svi tamo nešto kao pametni,... ali svi su uskogrudni i ograničeni na usko jezgro sarajevske raje. Bosna je puno šira od toga i SDP po tome ima jedini kapacitet da na građanskom konceptu gradi ovu zemlju ozbiljnije i šire od ovih malih miševa...
Fakat sa konja na magarca... Naša stranka ga sada može kandidovati za načelnika opštine,...poslije predsjedništva.
Isto ce nam biti samo drugi naziv stranke narod nema premijene marke
NASA STRANKA JE SASTAVLJENA OD SAMOLJUBIV OSOBA, DOVOLJNO JE POGLEDATI FACEBOOK I TAMOSNJE DJELOVANJE PUTEM LEIKOVA, OGLASAVANJA GDJE SU SVE OSTALI SUZDRZANI I KAKO NISU NISTA UCINILI OSIM STO SU SKORO PRIMACI BUDZETSKOG NOVCA A MNOGI I U BRAKU SA PARTNERIMA VODECIH STRANKI. KO JE KOMSIC I STO JE DOBROGA UCNIO U ZANJI 10 GODINA. OD KADA JE OTISAO S MJESTA NACELNIKA OPSTINE TAJ COVJEK NISTS NERADI! TU I TAMO ULICNIM JEZIKOM BEZ MANIRA PROGOVORI I REDOVNO SE SKUPLJA S KLIKOM U BIRCUSU NA VRACAMA KOD STAKE! ZA 1-2 NIKO SE NECE SJECATI NI NJEGA NI NASE STRANKE
Ti Dinu i Komšić će te napraviti baturu.Željko dok je bio u SDPu mogao je biti neko a sada neće dobaciti ni do predsjednika mjesne zajednice
Drag si mi Zeljko bio i osto al ti zamjerim sto si podvijo rep i napustijo SDP sa tim potezom nista nisi dobijo,samo si okrnjio tu partiju.
Cijelo vrijeme SDP namjerno urušava Našu stranku. Još sada im uvalili Komšića.
Komšiću, podržat ću te samo ako osnuješ svoju stranku!
umrite sdp-ovci mozete milon puta kliknuti dislike al nema vam pomoci,Predsjednik KOMSIC IDE NAPRIJED zajedno sa kraljicom BIH a vi ga famfate :D hajmo dislike!
Sretno u propast
Nikako ovo nece biti dobra kombinacija. Po mome misljenju radi se o nacinu da se jos malo prezivi na politickoj sceni kod oba slucaja, Zeljka Komsica i Nase stranke. Oboje priznaju kako nemaju dovoljno glasova pa kontaju da zajedno ensto naprave, gdje samo jedno od njih ostaje na politickoj sceni a drugi placa danak postojanja onog prvog.
Jako dobra vijest za NS. Pragmaticno i ostrije naprijed...
Smješno je šta se kod nas događa sa poplavom malih stranaka. Zadugo će opstojati politički centri oko SDA, SDS, SDP, SNSD i HDZ. Sv ostale stranke su praktično frakcije. Mnogi formiraju male stranke iz čisto sebičnih razloga, preći cenzus i onda preživljavati od budžeta. Politički promućurno ali na širem planu beskorisno i štetno. Nijie način da se bježi u formiranje na desetine malih stranaka, već da se stranke iznutra demokratizuju a u strake da se vrate sposobni ljudi. Željko kao i Emir Suljagič nisu trebali napuštati SDP već su iznutra trebali da se bore. Kod nas nema razumjevanja za politički suživot. Pogledati na you tube kratki dokumentarac \"Dvije pertle pod istim krovom\".
MA DRAGI ŽELJKO PROBAJTE IĆI SA SVOJOM , NEKOM NOVOIMENOVANOM STRANKOM I BIĆE NAPRETKA......MOLIM VAS...........
Moja podrška Našimstrankašima i Zlatnom Ljiljanu Komšiću da pošamaraju sve lopove i privedu ih gdje trebaju i moraju biti, u tvorZa.
Vidi g.a.m.a.d.i SDPovce kako su nezahvalni,pa zasjeli ste u fotelje zahvaljujuci Komsicu a sad takve komentare pisati protiv bivseg clana.Necete izgubiti sljedece izbore nego ce vas Zeljko pobacati.Sad pucajte minuse dok vam nije zavrsilo radno vrijeme u SDP-u. P.S. Na izbore nisam izasao godinama na sljedece izlazim samo da Komsica podrzim.
e moj dragi HAMO,vidi mu glave . . . POZĐRAV tebi itvojima . . .HERZOG iz DROZGOMETVE