Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAcron pokusava svim silama da se pozicionira kao lider evrope , pokusava da zapaljivim izjavama ( protiv NAto , Protiv Bugarske , sad protiv Bosne) da privuce paznju na sebe a usput da dobije i koji glas vise, na Balkanu sve ovisi o Americi pa i rat 92-95 je zavrsio zahvaljujuci Americi kao i 99 rat na kosovu , sta god ko pricao na kraju je ipak Amerika ta koja odlucuje .
Ako ste tako stabilni šta ne progovorite o onih 500 što čeka da se vrati u BiH, što ne otvorite neki zatvor samo za njih da ne navode i druge muslimana po bosanskim zatvorima na isti radikalizam. Treba dat pare a za to ste nesposobni. Kakva korist onda od vas kad za ništa nemate, samo znate zasjedat i lagat tuđim ambasadorima.
u EU nema niti jedne zemlje sa vise od 5% islamskih drzavljana, mogu oni govoriti kako su otvoreni i tolerantni , ali na terenu je stanje jasno
Komšić je stari terorist, ne može se borit protiv sebe
Otrčao sam u najvoljeniju hambasadu da kmećim i padam u nesvijest.
Trojka pala. Dzafere sta ce reis reci?
veleposlanik je LGBTQ aktivista ???
nedavno pitam jednog sirijca kako se pojavise teroristi kod njih...a on mi veli...pa pocelo je s korupcijom nepotizmom i ekstremnim bogacenjem par familija....s druge strane narodi na ivici egzistencije...sto je stvorilo plodno tlo da teroristi iskoriste nezadovoljstvo naroda za svoje mracne ciljeve i da krenu djelovati...i na kraju mi veli...ma nesto slicno kao kod vas sada...
Kao Turska i S.Arabija...moze nato,moze borba protiv islamskog terorizma...ali ne moze u EU...
u EU nema niti jedne zemlje sa cise od 5% islamskih drzavljana, mogu oni govoriti kako su otvoreni i tolerantni , ali na terenu je stanje jasno
To ništa nekoristi? Diplomati i ambasadori nisu vlast tih zemalja. Oni su tu da održavaju dobre odnose pa kad je i rat, oni nikad neće nešto negativno reći. Ni RS ni Federaciji, dok nedobiju novi stav iz vlastite vlade. Tako da je ovo samo utjeha za prije svega bošnjake koji biraju SDA. Na dobrom smo putu, a svi vide da se autoputevi neprave u pravcu EU.
@365dana Negdje se mora razilkovati bosanski od hrvatskog i srpskog. Inače sve se više izbacuje srpski iz bosanskog rječnika i sve je više hrvatskog.
Sad će Nelson da im kaže ko ide za mandatara SM a kad će se i na koji način odblokirati rad Parlamenta BiH!
Dodik ga prima iza zavjese
...za to vrijeme Dodik pase travu na grmeču 😂😂😂😂
dzaferaga ko da je tifus preležo...
Nelson jest sladak 😍
Kakav je ovaj dzafer majka ga imala
@BrExIt Da mi je znati kakav si ti, majka te pobacila a ti vaskrsno..