Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povezivati ZAVNOBiH i 1. mart je krajnje glupo. Na zasjedanju 1943. su svi odreda bili antifašisti različitih nacionalnosti. 1. marta 1992. već su vlast preuzeli fašisti i rezultate toga znamo previše dobro. Ova dvojica imaju najmanje prava da pričaju o antifašizmu jer je "njihova" armija 1995. ličila na neku iz arapskih država. Nije povik bio naprije drugovi već tekbir.
Iza paravana im suflira Bosanac.
hahahahhahahahahahhaahahah Komšića i provale hahahhahahahaha
Komunisti su iz šume pokazali Evropi kako se bez ikakvog legitimiteta naroda donose odluke koje ne uvažavaju mišljenje i volju naroda. Bravo poturice, divan primer.. :)))
Internacionalnom Univerzitetu u Sarajevu se PIŠE PRAVILNO na bhs jeziku Internacionalni univerzitet u Sarajevu, pogledajte na www.ius.edu.ba :)
Don Kihot i Sančo Pansa još uvijek u borbi protiv vjetrenjača
BiH prva po korupciji u regionu. Sta ćemo povodom toga? Aj ti reci da ne priznas Dan državnosti,a mi ćemo ga braniti. Može li? Može naravno
i u pravu su..............ali KO TO ZAISTA POSTUJE ?? to je pitanje......pa ne moze pola drzave (+BD) ne postovati ovaj praznik.........jao jesmo nakaradni
ahaha...prvo ti !
1189 je bila povelja kulina bana a bosna se spominje jos u sedmom stoljecu bizantski car konstantin...
Jel' koju Dzaferovic proigleniso o busuladzicu u tom periodu?
mudraci ...dok se mile ne oglasi sa nekim hit(E)ovima ... onda ce replike, jest, nije .. ehehe