Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa lijepim ljudima si se izjednacio Zeljko, sa SDA u vlast, sa Dodikom po savjetnicima, zapitaj se malo ko si i sta postao ?
Nije on postao nista, samo se otkrio.
Pa jedino zasto ga bosnjaci vole je sto je zlatni ljiljan i sto mrzimo Covica,inace je nula od politicara,jer nista nije napravio u par mandata
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Komsicu ti si patriota samo za svoj licni interes, znamo da te samo novac interesuje..
Bošnjaci yebe vas Komšo ko mlade majmune
Vidim iz Džaferovićevog kabineta su zaboravili spomenuti Edina Hadžihafizbegovića, koji je nadasve najznačajniji savjetnik od svih.
svi nam se smeju...... :(
Zeljko za sta si se prodao....
Danas ide neka populisticka Komsina izjava i eto, oci zamazane.
HAHahahah Nemojte tako, bio je ratu, on je nas zlatni ljiljan.
NEMA VEZE, BITNO JE DA MUSLIMANSKI REMETILACKI FAKTOR JE IZABRAO SEBI DVA CLANA PREDSJEDNUISTVA
pamtni .. sto bi vam govorili .. ne .ebe dodik medije federalne ni za suvu sljivu, a njegovi ga to nece ni pitati .. zato sluzi istraarz.novinarstvo ako su novinari vecina culi za to... sa druge strane zasto bi neko govorio ko mu radi PR i spin kampanje kao dodik... onda se pravi pritisak na te ljude ... Komsic je pametan sto nece da kaze. a Djaferovic je glupson ko i bakir, njega savjetuje vidoviti Omer i Djemila
ŠTA OČEKIVATI OD MALOG KOMŠIĆA KOJEG JE NAPRAVIO BABO ZLATKO.
Ovaj SDP Mesihović im je najgore smeće što postoji. Uhljeb čitav život. Kad je pobio pola svojih pacijenata i skonto da mu je stari završio fakultet otišao u politiku ubijat. Fuj. Mesihović i dalje aktuelni podpredsjednik SDP BIH.
DA SU NEKI KAPACITETI ONI BI SE NJIMA HVALILI. OVAKO NEKA OLOŠ ZA KOJU JE STID I OBJAVITI KAD SE VIDI KAKO MIZERNE BIOGRAFIJE IMAJU I KOJI SU TO KLOŠARI. AL NEK MARVA GLASA ZA KONJE TO JE NAJBITNIJE.
a koliko košta namještaj jer niko ti ne proda namjesten poslovni prostor
Lagano se navikavamo i prihvatamo bezobrazluk i aroganciju onih kojima smo dali glas. Bezobrazno rasipanje novca, zapošljavanje rođaka, kumova i prijatelja, namještanje tendera, kršenje zakona BiH, odricanje genocida, kiosk 0d 250.000KM... Znate onu priču o žabi u vodi koja se lagano zagrijava...?
Izgleda da će i Bošnjaci paliti kipove Željka KOmšića hahahaha
Sve države koje su odmakle od socijalizma i komunizma, načina razmišljanja i vođenja države i firmi isključivo preko partije su danas napredne države (Češka, Slovačka, Poljska, Litva, Letonija). Istina nisu u rangu najrazvijenih, ali kad pogledate gdje su bile prije, a gdje su sada. Za duplo nas prešišale