Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
he he he Zeljo je veci trn u oku Dr.nauka Covicu i doDicku nego Bakir i cijela SDA i islamska zajednica zajedno sa Mekom,Medinom i Turskom! a jest im covjek pokvario raspolozenje to nije zdravo!
Pravna drzava se zasniva na gradjaninu kao osnovnoj i najmanjoj jedinici odlucivanja iz koje izviru MZ, opstine, kantoni, regije, drzave i narodi. To znaci da gradjanski koncept nije u sukobu sa etno identitetom, medjutim etno oligarhije u BiH ne priznaju gradjanina i namecu etno kao osnovni i cesto jedini koncept vlasti i odlucivanja a sve preko "konstitutivnosti" . U demokratiji su svi konstitutivni
Komšić se pozdravio sa logikom, Ustav je ispred svakog drugog zakona ili mišljenja neke komisije a Ustav kaže 2 entiteta i 3 naroda. To je zacementirano i nepromenljivo i svako ko radi protiv toga radi jalov populistički posao krivično kažnjiv.
Ti vuci na svoju stranu dodik nek vuce na svoju i osali nek vuku na svoju i prodite jednom skupa po noci kroz livno pa na drvar pa prema bihacu pa onda prema tuzli i pogledajte koliko je kuca bez svjetala. Nema sve otjeraste iz ove drzave majmuni jedni ovaj bi jednonacionalnu drzavu onaj bi rs da se odvoji i tako 25 god a raja ode
Komšić naziva sve mišljenje. To nisu mišljenja nego reforme i preduslovi za bilo šta. I oni nestavljaju RS pod pritisak niti Republiku srpsku osporavaju kao entitet, jer je EU taj sporazum i sama potpisala. Podred velikih sila na zapadu i Ruske Federacije. A to što Komšić priča dosad ništa nije urodilo plodom jer nemože pravno a da ne poništiš potpisanu. Treba imati muda nepriznati dejtonski sporazum i to javno iznijeti. A za posljedice će odgovarati upravo taj.
Deri Zeljko ruke ti se pozlatile... 👍
Jasno je da će utorak Dokik staviti veto na odluke druga dva člana predsjedništva. Veto će se potvrditi u NSRS i opet sve nanovo dok se ne nađe neko lahak na obaraču i započene spiralu zla.A tada nema kuckanja po klixu već ćete se javiti u vojne pošte kao vojnici.
Sve što Želja ublehaš predlaže pogubno je za Hrvate u BiH, jer su ga na vlast doveli najradikalniji pripadnici bošnjačkog korpusa.
Opet ovaj drugi muslimanski predstavnik u predsjedništvu tkz biH u alkoholnom deliriju priča gluposti...
Ukidanjem konstitutivnosti ukida se i država. I poslije toga je niko ne sastavi.
Velika je ovdje razlika u hrabrosti Zeljka kao dokazanog patriota i Laktaskog vepra koji stalno podmece kukavicja jaja u tudza gnijezda
LILY udri medju rogove Vola,...
AKO se zeljko komsic naljuti odmaH ce se ukinuti RS !!!!
Pu, ugasite ovo sranje,!
Be daj bože da DODo, ili Baka, i onaj krivousni dobiju proljev. Šta bi pisali. Pu, sram vas bilo.
Pustili ste, sram vas bilo, ja nikoga ne vrijeđsm samo da kažem ljudima gdje zive, istina nekim je bolje no u USA. Pu, sram vas bilo kao glasilo!!!
Ja stvarno nerazumijem ove naše tupane koji se na neki Eu dokument pozivaju kao na svjetu rječ. Kao Mišljenje EK je najbolje mišljenje na svijetu i trebamo se takmičiti ko ga se više drži. Bilo bi normalno da imamo svoje mišljenje, bilo bi normalno da se razmišlja i stvori mišljenje. Ovako se samo preuzimaju tuđa i na osnovu njih se svađaju umjesto da razgovaraju. Čak ne treba ni analiza da bi se zaključilo da naši nosioci vlasti ni nemaju mišljenje niti im treba..
Jadni, ne bili. Pustite mi komentare, i vi nezavisni. Pu, sram vas bilo. Đubrsd jedna. Baka, Mile, krivousni. Pu sram vas bilo, ja mislio vi ozbiljni, normslni. Pu, sram vas bilo, kao, za kogsma radite. Pu. Pustite mi komentsre. Nek ljudi ocijene. Pu.