Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti isto cestitas velezu,a ne sirokom brijegu i borcu,nemoj se lud praviti ti kao ok svi drugi nevaljaju.predstavnik Hrvata koji nesmije u Hercegovinu otici pa gdje to na svijetu ima.
BREAKING NEWS!!! Sejdo pijan prijeti Stoltenbergu da ce se bacit s pelješkog ako NATO ne primi Bosnu u članstvo 🤣 USKORO JAVLJANJE IZ KOMARNE
Sejdo Komšić i onaj njegov savjetnik pederko otvoreno zagovaraju unitarnu drzavu podrivajući tako ustavno uredjenje zemlje.
prijavi smetljara tužilaštvu, ja vam dajem platu i imam pravo da to zahtjevam
Zeljo, Željane, zlani naš ljijane
A ko nešta nam bolje kad sazivate sjednice. Da se ja pitam, svu trojicu bih na biro otjerao.
Pa on i više radi za Beograd nego za Sarajevo (koji je i zvanično glavni grad RS-a).
danassutra, je i dosad ste gazili, ne učite ništa iz povijesti!
Samo me zanima.... Vide li Bošnje koji je ovo ublehaš i papak. Sve što kaže, ispadne suprotno. Šprdaju se ljudi sa njim
Eno bolan Puhovski te nazvao klaunom. Znači i najveći ljevičari i antihrvati su se počeli šprdati s tobom
Milojko nema vremena, priprema referendum sa pitanjem: DA LI STE ZA TO DA NAPADNEMO I UNISTIMO NATO.
Generalno nemam ništa protiv i Srba i Hrvata i u BiH i vani,ali prošlo je vrijeme kada ste zahvaljujući okolnostima i pozicijama iskorištavali i potcjenivali Bošnjake,,mi smo za sada pasivni samo zato što ino faktor razumije situaciju ko šta želi. Kada je čovjeku ugrožen elementarni život on nije više čovjek već životinja i njega više ne interesuje ni Amerika ni Rusija a kamoli Hrvatska i Srbija sve gazi,zato pamet u glavu.
Bravo Sejdo legendo. Kako si ti to samo lijepo skuzio pa i prenosis gradjanima ko neka tetka mahalusa. Bog te pozivio i sto nam te je dao takvog, bez tebe nema ove drzave. Ti si kao andjeo cuvar ove zemlje. Na sve strane samo progres i napredak zbog tebe, pa jos stignes i da provalis sta Dodik (ne) radi, ma sjajno, glasaxemo samo za tebe takvog
A i ti braate ne izlaziš iz Jagode i samo šljivu dudliš!
Treba stoku opozvati to već nema veze ni sa čim, opoziv i u zatvor zbog veleizdaje!!!
Nema hrvata u predsjednistvu.Predsjednistvo ne postoji. To su dobili muslimani izborom Komsica
nek si ti na poslu