Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati od lazova i srpskih "junaka"??
Čitava srpska historija zasnovana na mitovima i lažima, nije džaba CIA nakon detaljnog sagledavanja historijskih fakata konstatirala da srpska historija počinje 1912., jest da je i ta historija nakaradna ali tu nema pomoći!😂😂😂😂😂
Srbi su vec vise od 100 godina udaljeni od civilizacije. To sto Dacic govori je samo odraz njihove svijesti i genocidnog nasljedja. To samo govori da oni i dalje mastaju o novom genocidu i podjeli Bosne. Cetnicizam nikada se ne moze iskorijeniti iz divljacko-genocidnog naroda kao sto su srbi
U Prijedoru nije bilo borbi. Skoro 4000 ubijenih, bili su civili! Srpska propaganda stalno stavlja Srebrenicu u fokus dokazujući da su tamo Bošnjaci ubijeni u borbi jer argumenata za ubijanje u ostalim gradovima, nemaju!!
Tačno, u Prijedoru se nije ratovalo. Označili su im kuće i samo počeli čišćenje naročito obrazovanih i uglednih Bošnjaka.
treba nauciti dobro reagivati i pisati saopstenja. onda ne moras nista ni raditi
Rumeni
Treba razumjeti cetnike iz Beograda (cast normalnim Srbima). Izgubili su rat u svakoj zemlji bivse yuge. Izgubili su Kosovo. Izgubite ce Vojvodinu i Sandzak u narednih 20 godina sa ovakvom politikom. Pa sta im ostaje osim da budu arogantni i debilni? Pa nista nisu uradili sto su zacrtali od 1989 pa na ovamo.
Željko Komšić ZLATNI LJILJAN!!
@100 to cetnike i ustase najvise boli :)
Zeljko pa onaj katolicki goci Dackic - strudla pakovanje je i zadojem takvom ponizavajucom politikom od svog ucitelja Slobe a dosta se tih fasistidnih virusa se da i sad primjetiti na Kucicu.
ma ovi preko drine, čast izuzecima, još uvijek žive u 13 stoljeću
kazes srbin i sve ti je jasno
Zar su Srbi bili nekad civilizovani?
@Kanuni jesu, kad su osmanlijeje vladale, oni su čuvali stada a žene su im zabavljale ucviljene turke
Sejdo Komšić Žuti ljiljan opet brabonja i priča bez smisla.Pijani Šljivo!
I dačića od mozga ako ga je ikad imao!!