Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Multikulturalizam a u Sarajevu nestalo prijeratnih 200 hiljada Srba i 100 hiljada Hrvata, 95% Muslimana a preostalih 5% Arapa trenutno cine sastav stanovnistva.
KONDOmšić džamijski golub koji ne vjeruje u nista
ova ružna pijanica će predstavljati potpuni promašajbošnjačke politike u povijesnim knjigama te biti naveden kao uzrok raspada Bih. Bilo bi divno da se zabilježe i neki komentari sa klixa za povijest, da se lakše razumije dubina nepoimanja stvarnosti bošnjaka u ovom žalosnom povijesnom trenutku.
Čovjek koji je stanju ogaditi sve živo .Pa i najsvetije blagdane.
Divi mu ba slike…isti hitler samo fale brkovi
Allahrazula, i tebi Bajrambarecula Sejdo. Neka ti casa nikada ne bude prazna.
Zamisli Zeljko Komsic nas sjetuje da budemo primjer nekome za nesto... pravo komunisticko lajalo.
hvala ti bošnjače katoličke vjeroispovjesti
sretan ti Bajram Komsicu i sve naj.
i tebi komsicu sretan bajram znam da slavis najveceg ovna zaklo.
Hvala članu Predjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda!
Kad će Dodik da čestita?