Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tikvice, buranija, kupus...Manite se ovih otrova!!!
Gledam sad ove moderne mame samo u dm i kupi hapicu svojoj bebivi skuhaj mlada, nema ona vremena, sreca pa sam na selu odrasto.
A lafo EKO kašice.
Sta ti je njemacka firma, ljudi ne cekaju inspekcije vec sami utvrde, ne da ima toksina vec da je metoda nepouzdana i vracaju novac i sami objave da produkt nije sve zadovoljio. Kod nas Brajlovic i ostale ekipe iz susjedstva takodjer mogu komotno salmonelle malo umjesiti i kobasice i virsle, nabavljaju meso iz botswane i eritreje i za 30 godina poslovanja nikada niti jedan produkt nisu povukli
@UmjetnikNePItaj ako odes da snimis ogradu od fabrike izadje gazda i nasamara te... i kaze ti da nemas pojma sta je kvalitet i sta su najvisi standardi. Kad pogledas statistiku oboljenja kod djece ufatis se za glavu ko da zivimo u Azbestu u Rusiji.
"dm" se pise malim slovima...
Instagram-Mame na aparatima.