Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazete zasto dizu cijene? I treba da ih dizu zbog ovakvih koji grabe kao da im je posljednje. Treba podici cijene da im se zamanta. Ne razumijem sta je s ovim narodom? Kakva je ovo panika jbt? Rat su prezivjeli, nisu pokrepali od gladi, pa nece ni sada.
@lordXYZQ Ma treba ih podici svima koji se ovako ponasaju bahato, daj meni i samo meni. Djeca u Africi umiru od gladi, a kad ovo vidim kako grabe zgadi mi se!
Mi apeliramo na Bingo da koriguje cijene!
koga vidim da kupuje vise nego sto je normalno usta cu mu razvalit ebo vam bog mater seljacku
Zasto ste digli cijene? Sve cokolade milka su preko 6KM.
Kompanija Bingo apelira na građane da optimiziraju kupovinu ---- No sikiriki, za 4 sedmice kada sve prodje pocet ce prodavati na pik-u u pola cijene da roktrajanja ne prodje ili ce biti oglasa tipa: mijenjam dzambopakovanje toaletpapira za sampon ili mijenjam vrecu brasna za pola vrece secera.
Ako dodje do takve situacije ni 20 vreca brasna nas nece spasiti. Tako da nema potrebe grabiti budite solidarni jedni prema drugima
Kupujte pocrkali.
Primitivizam je neizljeciv!
I trljaju ruke...
K*rcu govori, muda pukoše ha i njima
Jedino da vojsku stave dole i da ordiniraju da svako (po glavi) može uzeti do 2x a ne ovo.. svak grabi kao da je propast svijeta i nitko nema tolerancije
Bolje da oni optimiziraju cijene
Ovima sto pokupovase sve hrane sa rafa sto se moze jesti: da Bog da vam pocrkali frizideri.
ZNACI NIJE SDA SVE PARE POKRALA...... MALO JE NASIM LIJEPIM GRADJANIMA OSTAVILA!!!! BOZE SACUVAJ OD OVAKVOG DIVLJEG NARODA!!!
Imal brsšna u biMgu
Lihvari ne serite uzimate zadnju marku na strahu naroda treba vas sve uhapsiti
Naroda blentavog