Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda policajcima treba obezbijediti što bolje uslove za rad, a njihov posao je da štite sve građane, zakon i red u državi. Podrazumijeva se i koordinacija sa pravosuđem, a tu leži najveći problem ovog sistema.
Još neki dan ste i idete u tri lijepe PM. A ovima koji dolaze na vlast: NE DOZVOLITE DA GRAĐANI KRENU KAO 92-GE. UTAMANIĆEMO SVE ŠTO IMALO MIRIŠE NA BILO KAKAV KRIMINAL!
Popišam se ja na ovakvu državu i njene zakone !
Ovi samo kenjaju a sutra ce naplatiti rad u komisiji... policiji samo dajte kvalitetnu opremu, i ono sto treba, obucavati ljude svaki dan .. i ne dozvoliti da se ulijene i idu po kladarama, jer vide Sefove sta rade pa i oni... na terenu biti non stop ..svaki pedalj grada cesljati nocu, ne dati krimosima da djeluju... Zao mi je ova dva policajca i bas sam ljut, zbog svega,
Valjda je dužnost policajaca da uluži sve napore u zaštitu građana i države. U Bihaću policajci ubili povratnika, policajci vodili narkokartel, .
Pederi mamu vam prcim vasu...drzava nije ni za sta kriva..vi(poliKiticari)ste krivi...vi ste ta mafija koja ubija narod i bez dugih cjevi....Bando
Komisije, agencije, sluzbe.. Sve to formalno imamo, ali niko nista ne radi godinama... pogledaj samo budzetlija koji primaju visoke plate za posao koji ne rade pritom imajuci drskosti da za to krive nekog drugog-drzavu.. a sta vi i koga predstavljate?
Koje jebene drzava mozda Zanzibara
Napad na Policiju direktno naređen iz Beograda
jel ovo ona Komisija sto je Zornica postavila za clana nezavisnog odbora iako je znala da je u velikom sukobu interesa?
U roku tri dana su u centralnom!!!!!
Do danas nismo znali da ima i ova komisija kao ni niz drugih. pa pobogu brate toliko toga a ovakva situacija. Ubice Memica na slobodi i jos niz toga.
onaj kreten,debil,uhljup i pizdurina Bakir NIJEDNOM JEDINOM riječju nije spomenuo ubijene policajce!!! Ni na FB ni na zvanicnoj stranici na webu ni na portalima. Pa debilu, ti si predsjednik države, kažeš SDA napravila od Sarajeva u metropolu ?? Ovo je SDA napravila,da se neopremljeni policajci šalju u smrt ,bez adekvatnog oružja,opreme i podrške. Debil drsko retardirani
Cuj sigurnost policajaca,tuga je sto se ovo desava i desilo.Sigurnost za sve gradjane a policiji vratiti PENDREK pod hitno
Ono što bi se pod hitno trebalo uvesti.....tj. dati veće ovlasti policiji je: 1.Da imaju pravo na ulici ili bilo gdje svakoga pretresati od glave do pete, 2.Da imaju pravo izudarati bilo koga ko se suprotstavi policiji, ili ne sluša njena naredjenja (u prijevodu-izudarat ga čizmama na licu mjesta !!!!!!) 3.Da policija bude bolje naoružana, duge cijevi, bombama....... 4.stavka se odnosi na dozvoljenu brzinu u gradu, a to je da se uvede ograničenje na najviše 40km/h !!!!!!!!!!!
A vidi se da si drotina