Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahha sad traze pomos od suda BiH zbog cije odluke hoce da provedu referendum! Kako samo neko moze toliko glup da bude ? :)
...lud zbunjenog...
ciganska posla
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pa čekaj sada, vi ipak poštujete sud? :D
Treba kod US BIH ishoditi i ukidanje svih onih silnih opštinskih slava koje su Dan opštine u RS-u. Da i to sad zavrsimo.
Sad se moze ocekivati i referendum o ukidanju CIK-a...
Odlucite se postujete li sud BiH i Ustavni sud ili ne?!
Ima vi da polmfate jedan organ
kojem sudu? koje drzave? pa naravno one najljepse :) love bosnia!!!!
Hoćemo gusle i 'kuglager kolo' (Rambo Amadeus)!
Ovdje ebe lud zbunjenog pa onda zbunjen ludog ne priznaju sud sad bi poštovali odluku suda ako presudi u njihovu korist
Ako Mile ne održi referendum onda je najveći Bošnjo od sviju. Ovi tražili spisak, ovi ne daju. Ovo je odavno cirkus al sad doživljava kulminaciju. Srbi će vjerojatno napraviri svoj spisak, referendum će održati al niko ga neće priznati i 9.januar slaviće se isto ko i prije-jednako ko Vaskrs i Božić.
@Syu Ne raduj se prerano. Za sve dojde račun.
@Syu I? Šta je tu nova?
Vazda ugrozeni, potlaceni... Nemojte voditi supacku politiku...ovo je zemlja svih naroda i narodnosti... mrss
Cuj nije postojao zakonski osnov, a kao postoji zakonski osnov za referendum, negiranje drzave i slicno ?
Uputit ce apelaciju Sudu cije odluke ne postuje. Paradoks :)
Ovi vise nisu normalni. Da hoce vise i ovi izbori proci, da se politicari smire i da se nastavimo patiti kao i do sada
Dan D ( dan poslije izbora) Budim se lagano ustajem iz kreveta neka tupa tisina se odbija od zidove... Nakon umivanja i pranja zubi navlacim na sebe odjecu i silazim u prodavnicu. Za divno cudo, nema guzve jutarnje po liftu, kao ni u prodavnici. Ulazim, vidim jedna jedina srednjovjecna prodavacica na poslu. Nakon pozdrava pitam je zasto nema hljeba? Kaze: “Pa dostavljac nije jutros dosao, on je sad poslanik u skupstini. Pitam je za druge dvije prodavacice, kaze: “Od jedne je muz prosao na izborima, pa je dala otkaz da bi se posvetila njegovoj političkoj karijeri, a druga je takodje prosla na izborima i dala neopozivi otkaz. Odlazim smuseno do pekare, u nadi da cu tamo kupiti hljeb, kad molim lijepo na vratima pekare pise: „Trazimo pekara i prodavacicu u stalni radni odnos jer su dosadasnji otisli na poslanička mjesta“. Vec iznerviran, osjecam kako mi tlak raste, odlucim se da odem u ambulantu i izmjerim pritisak, medjutim ljubazna sestra na salteru mi govori da ostavim broj telefona pa ce me zvati kada se ljekar vrati, jer ima hitnu sjednicu u kantonu. Pozurim kuci, osjecam bilo kako mi udara u celo, mozak radi 300 na sat, trebam napustiti ovu drzavu...Ulijecem u stan, grc u zelucu, trazim pasos, zovem agenciju da pitam za prvi autobus za Njemacku, medjutim poruka na sekretarici kaze: “Trenutno nismo u mogucnosti da odgovorimo na vas poziv, prevlacimo autobusima skupstinare na posao. Mahnito se zelim probuti i skontati da je to bio samo san, koji podsjeca na The twilight zone. Alarm na mobitelu je oglasio 6.30h, vrijeme za ustajanje i spremanje na posao, sav sretan, po prvi put nemrzovoljan, skacem oblacim se i sa osmijehom na licu idem na posao, radujuci se sto je to bio samo kosmar.
hahaha podnose apelaciju Sudu kojeg ne priznaju i cije odluke ne uvazavaju a zbog referenduma kojeg je taj ISTI sud zabranio... Cirkus od genocidnog naroda, nemam rijeci za opisat, ne zna covjek da li se smijati ili plakati
Bravo, samo tako, dokažite da su sudovi BiH pod direktnom upravom SDA!