Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači hotel hills napravljen bez dozvole. A onda postigne kao pogodbu da finansira iskopavanje. Sa 100 maraka mjesecno. Ko li stoji iza????
samo naprijed arheolozi i borite se za kulturnu baštinu naše zemlje, ne dozvolite da se sve baci u zaborav.
Klasika, npr kada se održava javna rasprava o zakonu o građenju dođu 5 likova, ministar i par privatnika i na tom sastanku privatnik (predjsednik komisije :)) želi da se promjeni namjena zemljišta ali ne može jer ga beje zakon...onda oni promjene zakon da taj privatnik može tu praviti zgrade...Bukvalno BiH je kriminalno fašistička zemlja i neće biti bolje. Ovdje nema D od države.
Hajde barem budite pošteni pa recite za koliko su vas kupili Senaid Memić i "arapski investitori". Svi mi dobro znamo kako je dio Vrela Bosne prodat Kuvajćanima koji su na vodozaštitnoj zoni napravili 3 vile. E tu je para- Sva priča oko odvajanja Ilidže od Sarajeva ima za cilj jedino da se Memić sam sebi dozvoli gradnju na Vrelu Bosne i da se isto proda njegovim haverima iz Sirije i Kuvajta koji mu bacaju pare ko ostatke večere kad baciš gladnom keru.
Elidza, na celu sa Memlijom, je živuci spomenik neolitske (ne)kulture
Jaooooo jeste mamu vam yebbem Taslihan ste skinuli i donijeli dokumentaciju za staklene trgovine da se prave ,petljanaca aaaaaaa da nije bilo Hadzibajrica sad bi Robot bio onamo mamicu vam jebeeem
Ne lupajte bezze. 120 godina niko nije mrdnuo prstom.da se na tom lokalitetu nesto otkopa ili istrazi. Nigdje u Evropi nemate neolit zato sto nikoga nije ni briga, ljudi zive u 21 stoljecu, grade i prave sebi bolji i ljepsi ambijent. 8000 m2 je dovoljno da se napravi muzej i nesto konacno otkopa ili je bolje cekati jos 120 g. i gledati u livadu?
primitivac memic vas stisno nesmjete pisnut, kad ulete bageri tibre kriminalca bit ce kasno...
Gdje ste bili kad su Turci "renovirali" Carevu, tragedija
tu su nekad zivjeli stari srbi i hrvati u zemlji bosni !
@DraskovicSinVasione ko ga ebe svejedno ga nema vise !
@gngng pa tp ti i govorim ali na popisu 1910 godine u BiH nema ni sba ni hrvata,samo pravoslavci i katolici i muslimani !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zastiti na svaki mogući nacin Nikako nedopustiti da pare prevladaju nad ovim nalazistem jednom od najstarijih u svijetu