Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, pa da, nije ni čudo što su se navodni stručnjaci bunili, dva mjeseca na odmoru, 4 na bolovanju, a kada rade rade po par sati - i to samo za pacijente koji im daju kovertu ili da ih upute u svoju kliniku! Treba u svakoj javnoj instituciji isto tako!!
Oni su gamad, pocev od direktora klinickih cenatra pa nadalje, sta rade pacijentima od trudnica pa na dalje to nije normalno. Dok neko ne uleti s pocincanom sibkom pa im zube prospe nece se okaniti.
Pa normalno ... čuj radi u bolnici a bolestan ... đe to ima. Bravo gospodžo Sebija , Allah te nadogradijo
Skaka, je li ti to ozbiljno? ne kaže se đe, a ni gospodža_ možda je ona gospodža, ali gospođa sigurno nije!
Pa zar nije k9d Sebije sve med i mlijeko???!!!!
Seka je razotkrila naj vecu mafiju u Drazavi zato i smeta
Prica carsija da je Faris kupio novog BMW od 200.000 km.Pitam se od cega!?Da nije mozda od plate i Zavodu!?Jad jedan, KCUS je doveo u propast!Ova komsija neka sve neradnike Farisove otkrije i neka ih Sebija nabije nogom!
SOSIC ti očito slušaš šta čaršija priča, imaš li nekog konkretnog posla ili samo ublehaški trošiš vrijeme i riječi?
trebaju ispitati koje su kvalifikacije tih usposlenih, dal uopste rade ili su ih samo zaposlili sto su u SDA, inaravno pozdrac ye6iji.
Bravoo.Neradnici napolje.Ove je sve u KCUS navukao Faris
bogme ja na poso' idem i kada sam bolesna....previse uzimaju od plate. neisplati se
Zdravstvo nam je u curcu teskim. KATASTROFA. Ako nemas par hiljada za potplatiti nemoj ici uopce, nece ni da pogleda stoka na kvadrat.
Da bog da ti lavčino bio uvijek zdrav...ha...ha...Ti ćeš odmah NA GROBLJE
Znate li ko je kontrolor koji redovno ceslja kartone? Sto novinari i to ne napisu? Isti onaj koji i JESTE taj suplji sistem uspostavio gore, omogucio kriminal kradju i zastitu neradnika, sad ih on "otkriva" hahahahah, grohotom se smijem
Doktori i medicinski radnici a 10 postoosoblja na bolovanju svakog mjeseca...apsurd !
Amy88, to doktori ne mogu biti bolesni?! A ostalo osoblje...ima ga previše kao i svuda, administracija će nam doći glave...važni su samo papiri, a njih za sve svaki dan treba sve više
Danas sam nažalost morao biti tamo, stanje je poprilično loše, nije Boga mi ni lako onim ljudima koji tamo rade.
eh najvise protuzakonitih je ovih psihicki problema sto idu kod psihijatra ne bil izganjali invalidsku penziju....
IMA LI U BOSNI TRAFIKA DA RADI KOREKTNO I DA NEKOG NE ZAKIDA ? NE VJERUJEM DA IMA