Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj hoće da se bori za normalnu državu što hdz-u ne odgovara,kao ni većini srpskih stranaka.Treba im neko ko će da nastavi tuđman-šuškovu politiku razgradnje ove države.
Bolje bi bilo da ga prouči kakav tim psihijatara!
hahahahah Slavo Kukuic apolitičan?????? OMG veće provale nisam čuo dugo! Pa to malo izdajničko govan.ce je zlajin potrčko još od kad ga je mama u guzici nosila!!!!! Pozdrav svim bali.jama i nabij.em vas i sarajvo na kaarrinuuu!!!
@srbsrb nije kompromis da se svaki put udovolji jednoj te istoj strani. u cemu su od svojih pocetnih statvova odstupili covic i dodik. zar to nije maksimilizam. bice po mom ili nece biti.
konacno jednom neko predloze ne stranackog covjeka a onda se svi svim silama trude da ne prodje. neko ko nije politicar ima skroz drugu filozofiju i to bi im kvarilo koncepciju.
evo i Zlaja krenuo stopama svog asistenta..... http://www.24sata.info/vijesti/politika/66407-VIDEO-Znaci-niko-kao-Lagumdzija-tokom-intervjua-puta-ponovio-rijec.html
Nema maksimalističkih rješenja i nema lomljenja preko koljena. Naprosto se moramo učiti živjeti na logici kompromisa\", kazao je Kukić. Super je, ako je SDP, nakon ovog debakla sa S Kukicem, shvatio da mora da se postigne kompromis. Steta samo izgubljenog vremena.
pa zar opet?
USR.O SE DZENERAL