Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od tambure nema tupljega, da je barem jednu knjigu procitao, makar pogresnu, makar na latinici
Nagrađena osmerica građana koji su spasili ranjenog policajca
@ bosanceros dok ide bosanskim kreljevima i banovima nije me briga, jer poznata je ona u vrijeme kulina bana i dobrijeh dana ;)
PONAVLJA SE AGRARNA REFORMA GANOCID, PLAČKA ... LAEGALIZE IT REPUBLINKA MRSKA
sarajlija slazem se,ali ako ode banovima i kraljevima sta ce ostati \'agama\'??
@ bosanceros-tj, cettnik-serb-genocidas i ubbica vrati se ti tvome rusko-serbskom primitivnom korjenu, tu vam je mjesto, vampirska zvjeri...!!! Bosna je postojala i PRIJE tvojeg djede koji je zivio sa svinnjama i kozama po ruskim pecinama...!!! A POSTOJAT CE I POSLIJE VAS...!!! SIKTER...!!!
OVO O ZAKONU KADASTRA JE CISTA PLJACKA, OTIMANJE, PRISVAJANJE IMOVINE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I NJENIH GRADJANA...!!! Kadastar se TICE OD TERITORIJE , DRZAVNIH INSTITUCIJA, DRZAVNIH PARKOVA, DRZAVNIH RESURSA I PRIVATNE IMOVINE...!!! OVO JE APOPRIJACIJA IMOVINE BIH-E GENOCIDNOJ TVOREVINI STO JE POCETAK PRIPREMANJA ODCJEPLJENJA...!!! TUZITI U SVIM INSTTITUCIJAMA PRAVOSUDJA PA AKO TREBA ICI I U STRASBURU...!!! Silom i fasistickom diktaturom genocidasa serba i genocidne tvorevine HOCE ONI TIME SEBI PREPISATI POLA TERITORIJE DRZAVE BIH-e a time i svega sto se nalazi na NJOJ...!!! Tuzit cettnicku serbsku zvjeri pljacke i fasizma...!!
moze taman i ja sam za hajmo uzeti datum od kulina bana ;) ili tvrtka 1
neka se svakome vrati ono sto je bilo prije dolaska osmanlija i nema problema.