Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Dajte nam imena tih iz komisije, čisto da znamo ko su ti mudri, pametni, sposobni, lideri. I ja, ako nisu ništa napravili, hoće li vratiti pare što su ukrali od naroda za sjedenje u komisiji?
Ova komisija INAČE ne može dati valjanu ocijenu za bilo šta!! OSIM MOŽDA DA IM SE NATRPAJU DŽEPOVI PARAMA. Jadovi.
Kako ce dati kad je pola komisije podmitio jos mu se jedan necka, pa malo osporava donosenje odluke..
Kriminalni zlocinacki vlaxi, pokusavaju da zaustave zmaja od Tesnja. Nece ici vlaxi nece. Semso je to, nasa krv! Posten, hrabar, uman i odvazan! Bosnjak Semso! Mi Bosnjaci!
bravo brate...živio naš šemso i Tešanj
svaka cast
Svi znaju da je kriv, i svi se prave da ne vide i da ne znaju ništa o tome. I takvih je mali milion slučajeva. I dok svako krije "svoje" i brani "svoje" u ovoj zemlji nema napretka.
Sve se moze kad se hoce. Samo se odugovlaci sa ovim slucajem kako bi se zaboravio...
Ka bi tebe u'apsili, ti bi zdimio u lijepu nasu, jelde herceGovanac, a pustili bi te milicajci, tvoji ljudi gringosi, zar ne? Kad bi bilo po zakonu poa'psili bi jedno 50% pucanstva skutorske 'ercegovine i zatvorili 99% "companija" ovog kraja svijetlece gospe!
Ovo samo u BIH ima. Političari čine Komisiju koja treba utvrditi zakonitost hapšenja.... U ovoj zemlji se više ne zna ni ko pije ni ko plaća. A sve zbog ovakvih kao što su Mehmedović i ostala kompanija iz SDA koja godinama gradi ovakvu zemlju bezakonja u kojoj će biti i sudija i tužitelj.
Ma kakva komisija ništa od nje
I sad ce "stvar" po obicaju da ode na neki od Sudova koji kontrolise kriminalna SDA.pa Sud nece opet imati kvoruma(bolovanja,godisnji,ali samo kada se procesuira neko iz SDA) ,i tako predmeti stoje u ladicama 20tak godina.Pa se onda pitamo zasto ne zivimo u Pravnoj Drzavi.Ne mozemo zivjeti dog god na politickoj sceni u Bih egzistira SDA.
koliko se odugovlaci sa ovim procesom oko mehmedovica do sada se mogao nalezati u zatvoru, dokazi o oruzju koje je pronadjeno u tesnju je dovoljan dokaz da se procesuira i osudi
dobro sandro ako imaš dokaz protiv Šemse pomozi sudstvu, svjedoči!
nego sta nego zakonito :) pa kriminal mu iz ociju viri :D
u komisiji vjerovatno Zlatko i drug Dodik!
Semsudine junace, ne odustaj da se uhapsi ono pashce zlocinacko!
Dati valjanu ocijenu da li je hapsenje jednog ovakvog kriminalca valjano......hahahhha smjesno