Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA JADOVI JADNI BOSANSKI JEZIK JE POSTOJAO I ONDA KAD STE SE VI SRBI SPORAZUMJEVALI RIKANJEM I HROKTANJEM
STIĆI ĆE VAS NAŠA RUKA I U SRBIJI !!!
Hercegovački jezik je stariji od Bosanskog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rs je genocidna tvorena i ona mora na ovaj ili onaj način nestati!
BACI BOMBU GONI BANDU PREKO IZVORA !!!
Mamicu ti je Holanđanac oprašio za dvije pakle Drine.
Samo vi negirajte oni ovako samo sebi štetu nanose i svom već davno okorjelom i upropastenom imidžu države.
Vi ste svoj jezik dobili sa Vukom K. koji prekida sa svim starijim oblicima srpske književnosti i pismenosti i daje novo utemeljenje standardnog jezika bez oslona na tradiciju(RUSKOCRKVENU)i nikako mi nije jasno od kud vama pravo da nama nase pravo kocite i da treba cekati odluku Ustavnog suda RS-a.
Prahnel njima ćuna u rani sabah?
Sramota je biti srbin
Bosanski jezik je priznat svuda u svijetu. Bosanski jezik je priznat u Hrvatskoj i Srbiji, samo nije kod vladajuće zločinačke organizacije u manjem entitetu, koja se inati i samo pravi dalje podjele jer nemaju drugog načina funkcionisanja.
Fino uvedes kontra mjeru i kazes nema drugog jezika osim bosanskog jezika. Pa da vidimo ko ce duze da izdrzi. Jer cirilicom se mogu samo medjusobno dopisivati. Pa ako zele mogu. No mislim da ipak treba da se prwkine sa onalovazavanjem drzave bih i da svako ko je imalo normalan treba da zanemari politicke pripadnosti i da osigura da drzava bih ima normalno priznavanje svojih vrijednosti makar na teritoriju bih
Dali ovim vlahnjama pođahkad naumpadne čuna Mujina onako plaha sa dvije šake i mašala potaman kolko treba za čejfa
Udri Meho i Babo je tako
Šta se uopšte može očekivati od ovih smiješnih institucija koje su pod direktnom političkom upravom nacionalističkog vrha zločinačkog entiteta??' Smijurija.
Koja bolesna nacija
jedite govna svi koji mislite da nepostoji bosanski jezik
obri se ne jedem cupava govna
Tesko je nekome ko je ogrezao u zlocinu prihvatiti da i drugi imaju svoju kulturu, svoj jezik, svoje obicaje, pogotovo onima koji su skloni genocidu.
na sta se zakon svodi.. na prostu igru rijechi. ili rechi.. ako bash hocete. fuj..