Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzalud činjenice, uzalud presude međunarodnih sudova, , uzalud brojne knjige, uzalud brojne rezolucije, uprkos svemu tome oni tjeraju po svome. Ovo je toliko kancerogena pamet da za to nema lijeka. Ni Frojdova terapija tu ne može ništa pomoći.
Da ovim falsifikatorima ide u prilog da su iz Nove Gvineje ili Tunguzije oni bi i to vrlo brzo „naučno“ dokazali. Danas bi ginuli za svoje Tunguze i podizali spomenike mladim Tunguzima koji su žrtvovali svoj život na oltaru toga patriotizma.
Ako vam je zao Srba iz Sarajeva, niste ih trebali gađati divlji chetalji.
Pa izvinite srbi sto smo vas zaustavljali i razvaljivali tamo gdje ste zacrtali da udjete. Sa ovim papirom mozemo samo obrisati dupe!! koji levati boze moj...
haski tribunal je nista drugo do produzena ruka americke i nato propagandne masinerije usmjerena ka demonizaciji srba. to su nedvosmisleno potvrdile depese procurile na wikileaksu u kojima je dokumentovano kako su sudije trazile direktne instrukcije od americke administracije za pravac kojem treba da ide sudjenje srpskim vojnin i politickim liderima. ako je taj sud ikad i imao bilo kakav medjunarodni legitimitet, nakon objavljivanja tih dokumenata definitivno ga je izgubio
Nije ih potrebno demonizirati, dalje od ISTINE .
Ljudi 1.250 stranica price smislili i napisali kako njima odgovara da pise, a hudi bosnjo kad se radi o njemu i njegovim interesima samo odmahuje rukom i govori - ma pusti to, nije to bitno, nemoj da budemo ko oni...
jes jes, 6000 srba se mudro dosjetilo da sami sebe pobiju, pokolju, izmuce na smrt i pobacaju u jame kako bi ostali prezivjeli srbi kasnije mogli okriviti muslimane za njihovo stradanje. sami su sebe privodili u viktor bubanj, silos, tarcin, hrasnicu 1 i 2 i ostale logore, podrume i magacine i sami su sebe tamo sakatili. pravda je spora ali dostizna, zapamtite to.
@PrijeratniSarajlija Je li u to brojis i one ljude srpske nacionalnosti koji su kao gradjani Sarajeva zivote izgubili dok su ih pripadnici istog naroda granatirali sa okolnih brda i pucali iz snajpera? Jer zamisli, ti projektili nisu znali ko je koje nacionalnosti...
Piši hurcu , huda te slušaju 😆
Jesu li makar pobrojali one zlotvore sa brda,koi su ubijali sve redom i srbe i Bosnjake i sve ostale?
Njihove vođe su im naredile da napuste Sarajevo poslije potpisa u Dejtonu.
To im je jedino pametno. Kud b s toliko djikana
De dogovorite se već jednom. Jel bio odbrambeno-otadžbinski ili građanski rat. Pitam za jarana, nezgodno mu kad ga pitaju, a on ne zna odgovoriti.
još jedno besmisleno štivo koje je bezvrijedno kao i sve što genocidne fekalije napišu....
Ne laje kuja sela radi, nego sebe radi. RS na čelu s trenutnom strukturom vade još jednog asa iz rukava u igri "Izbori 2022". Srbi u Sarajevu su jednako stradali kao i ostali stanovnici, od snajpera, granata i drugog vatrenog i artiljeriskog oružja. Građanski rat, a spašavala se JNA? Šupalj izvještaj s jasnim politčkim cilje trivijalizacije svega i jačanja političke pozicije.
..."a počinje od opisa i interpretacije osmanskog osvajanja Bosne...." eh et pametnom dosta...ko o čemu srbi o turcima
Koliko ih je poginulo od granata ispaljeni s okolnih brda i od snajpera.
Koliko ih je poginulo od granata ispaljeni s okolnih brda i od snajpera.
Ja sam proveo rat u Sarajevu. Na samom pocetku rata svi srbi su sami otisli iz Sarajeva, licno iz mog haustora sigurno 8 porodica i mislili su da ce se vratiti za 15 dana jer su im tako sa Pala obecali da ce se vratit dok grad "ociste" od drugih vjera. Oni srbi koji su ostali ubili su ih njihovi srbi granatirajuci grad 3,5 godine.
Spominje li se Kosovski boj......