Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komesarka zabrinuta.
Prva zrtva svakoga rata je zdrav razum! Ovaj Bukejlovic sa ovakvim antidemokratskim zakonom pristaje na definitivno unistenje svake klice razuma na ovim prostorima. Sve po naredbi diktatora iz Laktasa. Eh moj Bukejlovicu, jado i fukaro pravna i politicka, sto se blamiras?
Samo neka ne pišu sto dodik misli da je laž i isto će da bude. Pravda za. Dodika
Oni kazu da hoce da bude kao u Evropi. Pa ne treba izmisljati nesto posebno, nego usvojiti isti zakon. Posaljite im kakav Evropa ima i oni ce usvojiti isti, rijesen problem.
Oni će biti slobodni novinari kao oni na pinku sa Vucicem ne brini se
Jednu takvu zakonsku izmjenu je lakse usvojiti nego sagledati njene posljedice. Stotinu je razloga da se ne usvoji ta izmjena a bit ce ih hiljadu da se nanovo izmjeni ako se usvoji. Najpametnije je smislit neki odgovor i ne uvoditi te izmjene.
Sta su ovi mislili, da entitet koji je nastao na kostima i krvlju brine o pravima novinara.. Koje naivcine ovi europljani
Tek kadashvate u EU i Amerika da je rs nastrano tijelo kancerogen na planeti mozda napokon i Evropa vaskrsne