Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan jezik svi oni kontaju. Palija ....
Koje gluposti ovaj valja! Ne zele da saradjuju!? Taman ce ti reci"Ja sam opljackao i oteo" Ja se pitam, sta ce nama pasosi?Kada ovi kriminalci putuju bez pasosa, zasto bi mi imali pasose? Nejamu nikakvih dokumenata i imaju slobodu kretanja!?
Znaju oni i nas jezik cak bolje od pojedinih stanovnika BiH
a saradjuju li migranti sa pendrekom?
Pendrekom ga dva-tri puta preko leđa i odmah razumije
Pa svejedno i engleski da govore , ni za to nemete tumače,možda bi arapski pomogao , za to imate kapaciteta i kadra,odnijela Vas voda koja vas je i donijela nesposobne na te pozicije... To se uprati mangup njihov i onda se on pozove na razgovor , plati se lijepo i zaduži da vodi brigu o svojim drugarima... Da vidiš kako funkcioniše prevođenje moj propali šefe... Sramota me majke mi odakle sam..
Lik preskočio ogradu i pokušao ući nasilu u avion Austrian Airlinesa??? Kakva pukotina
Vi niste sposobni ni da rijesite manja djela! Pojma vi nemate.
Vi niste sposobni ni da rijesite manja djela! Pojma vi nemate.
... mozda će te lagano shvatiti kako je stanje u Krajini gdje je 6-7 000 migranata... svaka noć iz Sarajeva vozom 150-200 migranata u Bihać...
Eto šta ćeš. Ako neće da suradjuju, pustite ih....🙏😂😂😂😂😂😂😂
govorite i vi na nerazumnom jeziku pa ćete viditi da vas razumiju točka
Na ovoj fotki, na prvi pogled isti Žoze Murinjo...
Jezik kojima nemate tumače...sigurno engleski !
Zov'te Murgu drota da ih prvo ponudi 🚬 pa ih poslije 👊