Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Gunic bio jedini sa intervjuom nisam siguran. Sjecam se kad se u neki radio program ubacio Dimitrije Bjelica koji je bio negdje u avionu (tako je rekao) i razgovarao sa Alijem.
LOL. A da je ostao Kasijus Klej, bili mu onda organizirali komemoraciju u Sarajevu?
Ovi što pucaju minuse su sigurno multietnićari koji su i Džou Frejzeru prije par godina organizirali komemoraciju. Ili ipak niste? Ako niste, za vašu informaciju, Frejzer je istinska legenda među teškašima koja je među rijetkim imala čast pobijediti Muhameda Alija...
Veliki borac i legenda boksa, arogantni galamdzija ali kao i Ibrahimovicu takva uloga mu je pristajala, jedino mu se moze zamjeriti sto je Fraizera vrijedjao i sto nisu pricali citav zivot nakon Alijevih uvreda.
EEE mama moja
@AlfaaQmega Ama sta ima Muhamed Ali sa Sarajevom ?
@AlfaaQmega Naravno da niste vi ste gori da mozda iskrsne neko krscansko ime nebi ni prstom mrdnuli ali ako je Muhamed onda moze SMJESNO
PRIKAŽI ODGOVORE (5)