Negativa(c) dana
0
Kome je Rusija partner?
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ih Haračenko ne stavlja pod navodnike i Bosanske \"srbe\" i Bosanske \"hrvate\" i Bosanske \"bošnjake\"......
Kuha haračenko prirodnu čorbu, prirodno ovo, prirodno ono, šta je prirodno Bošnjacima ? I Putin i Medvjedev i Haračenko - gdje će vam duša ?
Iranski plin je duplo jeftiniji od ruskog, uskoro preko Turske u BiH.
Pa neka ulazu u RS, boze moj, i tamo zive samo ljudi. Nek i tim ljudima bude dobro, neka se ulaze. Bezveze su ovi komentari, to ne valja. Hvala Bogu da bilo ko ulaze jos uvijek u ovu zemlju, bez obzira bila to Federacija ili RS: Dok god mi ovdje budemo stavljali na prvo mjesto neke glupe nacionalne ideje prije ekonomije, nama nema spasa ni napretka.
5 hiljada (tisuca, da se ko ne naljuti) radnika u RS otpusteno u januaru.... sad ce rusi naftu naci, bicete kao emirati... ceka se izvjestaj za februar...
neznam ko mu jos vjeruje LAZOVI
a tursko govno ne dismr,aaaaaaaaaaaaaa?
svi Bošnjaci tako suremljivi i glupi kada je suradnja s Rusijom u pitanju. Da ne pomisle Rusi, da su Bošnje 100 posto ispranog mozga i američkoj kolonijalnoj centrifugi, ima onih koji misle da s Rusijom treba najbliže moguže odnose imaati. Krajnje je vrijeme da neko ispred Bošnjaka načini taj korak.
s obzirom da stalno radite copy/paste kako nema ovog clanka? http://www.index.hr/vijesti/clanak/pocetak-raspada-bih-republika-srpska-dobila-svoj-medjunarodni-postanski-broj/537859.aspx
rs dobila medjunarodni postanski kod,koji dobiju samo medjunar.priz.drzave.pise index
rusija ulaze u RS ? jel to mislite na onu rafineriju u bosanskom brodu preko koje se peru pare, a koja se svako malo zapali ? ili su rusi ulozili i u jos nesto ?
Beljinski svinjogojac-odyebaus
NEKA RUSA SAMO U RS-U,GDJE SU RUSI DOSLI TU TRAVA NE RASTE.PARTNER I NAMA?NEKA HVALA. SVI PUTEVI NEKA VAS U BANJALUKU VODE PRIJE CE ONI TAMO KRAHIRAT.
Apsolutno tacno sve sto se navodi u ovom clanku. Rusija ima dvostruku politiku prema BiH. Ne mislim da je za to kriva Rusija. Naravno, oni ce sami birati kako i prema kome da vode vanjsku politiku. Problem lezi u BiH i njenom ustrojstvu koje isto to omogucava. Pa kakvu molim Vas politiku imaju arapske zemlje, Saudijska Arabija, Egipat, Libija, Katar, Kuvajt i njihovi ambasadori u BiH? Njihove kompanije nisu nista investirale cak ni u Federaciju, a akmo li u RS? Rusi su bar kupili rafineriju Brod, nije bitno sto je nece razvijati, ali su neke pare dali i unijeli. Ovo je vise nego logican slijed dogadzaja.
RUSIJA NIKAD NIJE HTELA DA NAMECE BILO KAKVO RJESENJE I UVIJEK JE PODRZAVALA KOMPROMIS I DOGOVOR TRI NARODA... ZATO IH VI BAL.IJE I NE VOLITE.. A VOLITE TURSKU KOJA UVIJEK VAMA DRZI STRANU... TO JE BAL.ILUK... KAD IM IDES NIZ DLAKU, ONDA SI DOBAR... AKO PODRZAVAS DOGOVOR, ONDA SI NEPRIJATELJ
Rajner Marija Rilke: \'Rusija je jedina država koja se graniči sa Bogom\'
A što li ovo sa-x ne javlja da je RS dobila poštanski broj, koji inače imaju samo nezavine države, ali je jedini izuzetak ucinjen u slučaju Kosova prije 10 godina i RS sada, a svi znate da je Kosovo postalo nezavisna država. Ostaje nam samo da se odnemo na Kovoče zahvaliti \"dedi\" što nam je stvori držvu od zenice do kozije čuprije i uništio ono što je trajalo 1000 godina.