Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji Bosnjaci nemojte samo za Jadoncica Faraona glasati kako ce neko voliti Bosnu kad nije tu ni rodjen to je isto koda izabres bin ladena da bude presednik Amerike , opameti se Bosnjo moj ono je nejveci kriminalac vidite samo nebodere to je sve od vase djece pokradeno , i sve prebacio na onu kuravu zenu tako da ako padne ikad olwt nista ne gubi e moj Bosnjo on po pravilu nebo smio ni da se kandiduje a kamoli sta vise
Tema je ''dubokla ko more''. Razni periodi a slična struktura NVO . Definitivno negdje poslije 2004-2005 u NVO su svoje ''pipke'' pružile političke strukture preko svojih partija i struktura vlasti, administracije i birokratija na svim nivoima ( opština, kanton, FBIH, RS, BIH). Ni jedan projekat se ne može realizirati bez dijela kolača za ''reketaše '' iz vlasti na svim nivoima.
Sve ih poukidati. Drveni filozofi.
Sve jen to dav se skrenhe pažnja sa bitnih problema i njihovih mareifetluka
Čuj, kome idu novci iz budžeta!? Zna se, narod zna ...