Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od JNA i TO postade NATO ;-)
OS BiH su pravi pokazatelj da naša domovina može naprijed i zato se grobari ove zemlje trude da joj u procesu reforme što više otežaju put ka NATU . Kada je se formirala zajednička vojska rušilački faktor se nadao da kada se vojnici susretnu u kasarnama da će doći međusobnog obračuna tako da mogu reće evo vidite da BiH nema šansu za opstanak.
Mart `94 avionima nas NATO pakt istjera iz Gorazda, a transporteri i tenkovi vec gradu bili. Isto tako bi u Bihacu na jesen `94.
@A Nije vas niko zaustavio vec su Hrvati sa haubicama i NATO sa avionima stali a vi se bez njih ni metra niste smijeli pomaci. Da ste toliko j aki bili nebi dozvolili da vam se Srebrenica desi. Uvjek sam se cudio kako brzo laz istina moze postati....
Još bismo mi više surađivali da nas niste zaustavili \'95 da potpuno oslobodimo zemlju od srbovampira i njihove terorističke krivoslavne kristijanističke braće Rusa, Grka, Rumuna, Armena, Bjelorusa itd.