Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas HEROJ ⚜️⚜️⚜️
Ovo je znak da su Srbi preko trojke preuzeli sudstvo u FBiH
Pa uhapsen je 2016. Godine tad trojka ni u mudima nije bila. Ne kenjaj zeleni kmeru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ti nemaju sta upakovati nasmijete po liniji odgovornosti.... Što bi rekao rahmetli Bolo doći će vrijeme kad ćemo odgovarati što smo se branili
gooUser trojkin bot sendvicar, i kad spava sanja SDA i kad kisa padne kriva mu je SDA.
Hahahhahahaha da li vi muslimani jos zivite u iluziji da ste se samo branili,da nijednom niste napali?
Pitam za prijatelja zasto citavo vodstvo tkz. Genocidne vojske rs nije osuđeno po komandnoj odgovornosti. Zašto ratni zlocinac iz Vlasenice koji je drzao logor i zaslužen za smrt preko hiljadu kjudi obnaša funkciju nacelnika u tom istom gradu. Samo osveta Bošnjaka spašava, rat nije završen.
Respekt,KOMADANTE NAŠ
Konakovicu nije te briga jelde, kao ni tebe Helezu. O narkomanu celavom da ne pricamo. Svoje u svojoj drzavi ne braniti, nema goreg munafikluka.
A stevandica niko da potjera. Pih bem ti nase tuziteljstvo
ovi sto su se borili idu u zatvor. A ovi sto su pobjegli preko granice ne idu za dezerterstvo.
Krnula je Trojka da ispunjava izdajnicke Ciljeve
Heroj čovjek pravi borac koji je branio ovu državu biva osuđen. Dno od suda i sudija
kad je i sejdo dobio zlatni ljiljan ne vrijedi to nesto
Koliko sam upoznat sa likom i djelom osuđenog, riječ je o gaziji i uzoru svijetlom. Sud da bi izbalansirao nacionalnost osuđenih zapada u teško kompromitovanje. U zemlji gdje je ubijeno 50.000 civila na nasvirepije načine, osuđuju vojnika za ubistvo drugog, u rovu zarobljenog vojnika na 4 godine. Djecoubice su dobijale po 15 godina.
Da je se sudilo srpskoj i hrvatskoj strani, na nacin kao sto je danas Safetu suđenu i mnogim drugim heroijma, ne bi vam bilo 50 zatvora dovoljno da natrpate vase zlocince.
A jeste poletjeli osloboditi ga odmah 1995. U fazonu, pravosnazno oslobodjen i gotova prica. Lagano, imate i vi kukolja u svojim redovima.
Ajde... Pa taj nije nikog ni krivo pogledao? Kakva nepravda. Nemoguće. Proverite još jednom, da nije kriva vest ili pogrešan identitet.
Vidjela osovina zla da su teojkaši slabi,da su izdajnička bagra pa udarili po časti Gazija krajiški!
Ja bih sa Sajom Isakovićem, Hamzom Čupom, Veljunom i Nijazem rahmetli sa nožem napao Ameriku.
Nemoj na goloruki narod, aman gazija. Izbroj do 1.000.000, ako znaš dotle.
Previše si očito glup da bi skontao šta sam htio reći.
A nek Nikšić grli Dodika i nek samo SDA nije u vlasti pa makar bilo i gore! Nek nam Vojin Mijatović prosipa šuplju, BIA-ovac
Kakva je ovo elitna jedinica bila. Jednom na autonomiji opkolili nas autonomaši u Johovici. Kaže nam komandir da izdržimo sat vremena jer nam dolaze Gazije u ispomoć. Kada smo čuli tekbire, nakon 20 minuta su razbili obruč. Zarobili 12 autonomaša i 2 chetnicka. Mrtve nismo brojali. Taj dan je zemlja gorila. Sajo Isaković je heroj tokmaci! Heroj, borčina i patriota!