Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hapsi sve ratne zlocince makar mi rodjeni brat bio...u svakom zitu ima kukolja negdje manje negdje vise ali ima
@drinajosjaci Ma Soros bre, vidi se iz aviona.
@drinajosjaci akcija je akcija ali ubiti dijete od 10 godina. to je zločin i što neko reče da mi je rođeni brat on je zločinac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovakvi su ukaljali i meni obraz. Suditi i pošteno presuditi.
Ovaj lik nije komandant ARBiH, već je komandant jedne odjedinica ARBiH. Zato Klixovci, ne radite na tome da oblatite čitavu Armiju, sramota je to, a i nikada nećete moći!
>>> Komandant Armije RBiH optužen za zločin nad 27 civila hrvatske nacionalnosti
Kazniti i osudit sve i jednog na svim stranama. Teško onome no je izgubio nekog od najmilijih.
Odmah osloboditi optuzbe.Nek je skutore sredio,pokusali su zabiti noz u ledja.
@mrki znaci opravdavas sto je neko ubijao djecu ili starce?????? oni su skutori ???? pa da bi ovako nesto napisao postoji samo jedan jedini razlog a to je da si i ti ili tvoj neko to radio pa pokusavas umanjiti zlodjelo koje si napravio . Moras se pomiriti da je 21 vijek i da nije 45g da ce se svaki zlocinac na planeti zemlji naci, neki prije neki poslije, malo, malo pa se cuje uhapsen zlocinac u americi, juznoj americi, pa cak i u kini ali svi oni ce doci na red ma gdje bili.
mrki i jos da dodam jedino ih mati i oni koji su radili zlocine zajedno sa njima nece izdati ali njih je manjina a svako normalan ce ih prijaviti to budi siguran isto kao sto moras biti siguran da ne postoji zlocin bez svjedoka uvijek je neko nesto vidio. Nije stari narod bio lud sa svojim izrekama sve su imale neku pouku zato pitaj nanu za onu izreku " zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju".
Ako je kadiluk pustio na slobodu Arnesa Delića koji je ubio dvoje starčadi hrvatske nacionalnosti, onda, ako ovoga terete za 27 civila- pustit će ga na slobodu 13 i po puta. Kad kadiluk to radi...
Kako je to moguce, zar nije ARBIH bila cista, legitimna vojska...
Ili je obračun sa direktorom koji je spasio državni Zavod za geodeziju od gašenja i otimačine zavodove imovine? :)
Zašto mi administrator briše komentare?
Nemoguće, pa bošnjaci su se samo borili za svoju domovinu, nikakav zločin nikada nije počinjen, ovo je britansko - francuska ujdurma protiv suverene i nepodeljive BiH!
3% Srba u FBiH i etnički čisto Sarajevo. Ono što je pošlo za rukom balijama to nisu sanjali ni Karadžić i Mladić da mogu u RS.
Nije 3% nego 2,44%, za dvadeset godina će ih biti 0,1% što je dobro jer neće biti priče o kvazi multietničnosti!
Tekst koji objavljuje Klix kao da je napisao Risto Đogo, u stilu ratne propagande gdje se insinuira da su djeca surovo ubijana hladnim oruđem da to sve izgleda što jezivije i da se manje bitan komandant bataljona unaprijed osudi od javnosti. Da li su te podatke potvrdili posmatrači UN-a koji su bili na terenu? Bili su, zar ne? Plaćen članak, medijska optužnica pred izbore ... Čović ili neko treći koji želi da se umanji njegova odgovornost na operaciji kojom je htio da se proslavi?
Generalu Buza Enveru će se pravedno i humano suditi i zna se unaprijed da neće biti nad njim izvršena presuda "korištenjem hladnog oružja ili oruđa".
Šta ovom pavijanu dođe Mehmed Buza
Neznam šta se do sada čekalo. Da mi je babo rahmetli, treba ga javno objesiti, ako je kriv. PS. Samo se mi Bošnjaci stidimo svojih zločinaca. Da je binasr, več bi bio izmješten na sigurno.
Ne dirajte BiH muslimane (poturice, balije, ex Turci ). Oni nisu nikoga ubili, protjerali, zaklali. To je fin, pristojan, kulturan narod što se vidi po njihovim komentarima. Oni ne podržavaju islamističke teroriste i nisu pri samom svjetskom vrhu sa dobrovoljcima Isila... za prsa vode ispred ujgura, paštruna, kabardinaca, ispred njih su samo Čečeni...
@Sulejmanagic2 Bogami nismo !