Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja su to mjesta ,ja ne vidim da na karti postoje mjesta sa ovakvim nazivima osim Orasje.ova dva sa nekim govnarskim pridjevima , ne znam ..molim geograficare iz klixa da mi objasne gdje postoje ta mjesta????
govnar te napravio
Tako je kad svako malo nesto pises,ba brises,a pojma nemas sta radis.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije to nista kolika ce tek guzva biti iduce godine. Guzve na granicnim prelazima su pokazatelj ekonomskog blagostanja na ovim prostorima. To gradjani iz zajebancije putuju po Evropi dok se politicari nadljudski bore za bolje sutra.
@Labudovec Ja, ja, neka rade na svi na bijelo :)
@Labudovec jbla ti ova vlast svu familiju,,na crno i na bijelo
Dobro Bosnje jeste glupe ili sta??? Nema Bosanske Gradiske, Bosanskog Broda... Izadjite malo iz svojih 18,7 dok mozete bez pasosa i viza
@Labudovec 51% Bosnjaka u 18,7 sta si ti bolestan u mozak?
@Labudovec Ajde Muki ne kenjej
PRIKAŽI ODGOVORE (3)