Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istarski antifašisti izviždali Kolindu Grabar-Kitarović
Ona bi sa Agrokora prešla na prazne teme...eeej, treba da se plate računi Čokolinda!
Jest ona pukla ali ljudi imamo problema sa budalama sto idu na Sirisko ratiste
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I mi ostajemo pri stavu da je u Hrvatskoj procvat ustaštva i fašizma !
Je li ovo domoljublje!?,Evo Kolinde na plazi u Istri dok su pozari harali lijepom nasom https://hamdocamo.files.wordpress.com/2015/01/kitarovic487-gfgfdgdf.jpg?w=510&h=580
@parabola2020 - žene uvijek poštuju jedna drugu, bez obzira što su tuke obje !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ej,kako bi te 🏅nakon jedne seanse..
Kolinda: Omae wa mou shindeiru Reis: Nani?!?
Kolinda: Omae wa mou shindeiru Reis: Nani?!?
đe''š po cvjeću piša*i draga linda, zaatariće ti reis sigurno!!!
Jesi li mala ljubila do sada jesi,jesi al Bosanca nisi..
Shaka cast Kolonda.
ovoj qurvetini udariti persona non grata i zdra'o. Dobro je vise lijecenja kompleksa po nama mater vam futavu.
De ba rejze rekni joj da prestane više.
U hrvatskoj je pristuno buđenje fašizma, ali to ne opravdava sve veći broj vehabija, nindži, uličnih iftara, brada, kratkih pantalona, zatvorenih naselja, paradžemata u BiH... Žena je upravu, treba biti realan...ko god misli da nije tako neka se okrene malo oko sebe. Razumijem ja bijes ljudi, razumijem i da neuki narod svoj problem opravdava četnicima i ustašama, ali to na žalost ne rješava problem.. a mi ga imamo!
A ovi koji pišu kako su hrvati fašisti time pravdajući radikale po BiH, neka objasne zbog čega su vehabije prije dva dana srušile turbe kod Vranduka? Primili pustinjski mentalitet i sada gaze po našoj kulturi i tradiciji, po onome što su nam naši pradjedovi ostavili... i bit će još gore, jer su to bolesni umovi, oprani, zaluđeni... samo ih vi branite i podražvajte, vidjet ćete kako to izgleda ako dobiju i mrvu vlasti....
hrvatska kurvetina!
Radikalizacije islama ima, definitivno... Ali u Bosni početak radikalizacije počinje sa četničkom, pa zatim ustaškom agresijom. Fašizam rađa fašizam. A radikalni islamisti nisu ništa drugo no fašisti. Obični fašisti. Tak da gospođo Kitarović, mislim da je vakat da začepite gubicu, kaj ne?
A zbog čega jebena potreba da se vehabije i slična govna opravdavaju još većim govnima u vidu četnika i ustaša? Bošnjaci IMAJU problem i to su vehabije/selefije, njihovo učenje i ekstremizam... a on nije opasan ni za hrvate, ni za srbe, ni za četnike ni za ustaše nego za BOŠNJAKE!
Zato što se ustašari i četnici smatraju da je extremizam u Bosni slučajan. Vehabije su posljedice četničko-ustaške politike. Idući put pročitaj komentar, udahni, pa pročitaj opet. Nisam opravdavao, samo kažem uzrok. I uvijek ću govoriti uzrok. Uzrok su četnici i ustaše. Pa je ironično da oni prozivaju BiH radi radikalizacije.
Ma ja sve više kontam da bi ona volila kakvog fesliju da je odere
postoje li vece radikalci od katolika na svjetu i njezini stvorenja poput al qaide isis nusra itd.
Gospođa ima pravo na svoje mišljenje. To što je ONO uvredljivo za nas TO se nju ne tiče. Ni nas TKO tako misli. Tiće nas se ako je Gospođa ( slučajno) i predsjednica susjedne države. Kao predsjednik jedne države morala bi vladati svojom državom. Ovako pokazuje ne samo ne znanje već i svoju nemoć. Mora da pravda svoju turistiku po dijaspori.
Kako nas je samo prevarila svojim podlim osmjehom kada je dosla do vlasti, svi smo pomislili evo jedna normalna i korektna osoba neopterecena nasljedjem iz proslosti.