Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolinda sjedi ti Bosnjacima na kuracc da ti objasnimo da se Bosnjaci dobro brinu o tzv. hrvatima u BiH cak smo im i izabrali dobrog predsjednika, nece ni oni srbina Dragana koji slavi 9 januar sa cetnickim vojvodama koji su protjerali Hrvate 😉
@CiganskoTurski_srbin čekaj prvo da ti mama siđe,...
@CiganskoTurski_srbin Znamo mi da te tvoj tata naučio kako se sjedi na kur*u, to i je jedino što znaš radit.
Bošnjo, katastar pred sebe i vidi čija je Bosna :D
kalsika glupace je IZ Hdz, treci ebtitet, polozaj hrvata u BIH u koji je hrvate doveo bas Hdz... ako neko sumnja u to neka provjeri zasto hrvati masivni odlaze uz BIH, zasto odlaze bosnjaci i srbi i ko su krvci.. pa krivci su losa politika stranaka sa nacion.odrednicom u lose Opozicije, najgora je opozicija na svim stranama koja je parazit na jaslicam i samo kmeci, rezi a nista ne poduzima ..
Zna se na kojem se prostoru sezala nasa ljepa prva nezavisna drzava hrvatska, od mora do drine kao i prije turaka....ako je sto nejasno poturicama neka se obrate na odjelu za ginekologiju kod dr arslanagica al neka povedu mame
Tako se predsjednice bori za svoju maticnu zemlju, na kraju krajeva BiH je kolijevka nas Hrvata. Za dom, SPREMNI
Dzaba prica Cicolinda Blajburg vam je zabranjen svi su vas skontali hehehehe
Trenutnp/o su bosnjaci najveci fasisti ovdje!Pisali vi ili ne pisali, zakon ce se promjeniti!A Sejdu Konja vodite kuci!
rece konjusar kome su Becke gazde zabranike i misu u Blajburgu hehehehe
Malo po malo vide se rezultati.Sve se cesce spominje promjena izbornog zakona!Bosnjacki fasizam trba sasjeci u korjenu!Samo naprijed!
sta kazes ?hoces li ici u Blajburg antifasisto??ahahahahahs
Zna li ova guska šta joj je posao?
Vodi ih Uhrvatsku! Imate mesta pola je otišlo
Ovo je vec opsesija :D. Gos. Kitarovic zbog silne brige oko susjedne drzave ,nemate vremena da se posvetite sopstvenoj. Obratite paznju na statistike prema kojima je HR br1. po emigracijama u Evropu iz ekonomskih razloga i ne sredjene drzave ,kako vasi emigranti kazu. Zbog susjeda pola vam drzave osta prazno a vi trazite kolaca u tudjoj kuci.
Tako je Kolinda pripremaj medju Evropskim fašistima novi put za NDH drzavu muslimansko sda cvijeće ti će da se prikloni, Bakir je sve organizovo a mi ostali jbg-a ako Srbi nepostanu preko noči partizani najebali smo!
Gdje se jos Kolinda nije obrukala i napravila promasaj sa ovakvim posjetama od Putina, Erdogana, EU parlamenta zastupajuci Coviceve radikalne nacionalisticke politike i izborni zakon federacije po mjeri agresorske Hrvatske i HDZ-a a da kao i Zeljana Zovko ne primjecuju da ih ignorisu kao u ocijeni EU parlamentaraca mjedju kojima je Zovko najlosije ocijenjena radi brojnih providnih i laznih optuzbi protiv vlastite zemlje.
NDH MILF
Smijurija
Ako nista dobro se drži 1😂
Nevjerovatni ataci na suverenitet BiH od predsjednice Hrvatske , pod izgovorom brige o bosanskim hrvatima , Zagreb uporno zeli da vlada u Sarajevu kao 41-45god.