Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato za 2m drva demobilisani borac, invalid, po hitnom postupku u zatvor i mnogi sitni prestupnici a sinovi tajkuna nikad, pitam se da su ti sinovi njihovu djecu usmrtili da li bi aršini bili isti
Gdje SDA vlada,nema tu ni zakona ni pravde ni sudstva.
Ovdje nema mafijaskih botova.Neka, godine i godine lozione ce napokon doci na naplatu!Jesen je tu raja :) Samo jos da krenemo...vidimo se uskoro!
''Sluzbe sigurnosti ce biti transformisane na nacin da oni koji imaju preko 30 godina a rade i zaposleni su...idu u direktnu penziju, bez mogucnosti povratka na posao!Moramo razbiti tu vezu kada mladi covjek dodje da radi.On to ne moze, jer mu ovaj nalaze kako ce se ponasati.Hebes iskustvo, vise se u skoli nauci.'
Ni rijeci o Semiru Efendicu????? Mislim da je gori ovaj proislamski nacin i pro arapski nacin da se 'PLATI GLAVA'.Efendic ubio covjeka, a familija uzela kes.Ko je ovdje upravu???Da li bi stari , da je ziv bio za tu opciju?
Ova drzava je zrela za krvne osvete jer sudstva nema. Imamo tuzioce i sudije koji su zadnji lihnjavci korumpirani i ono sto osude samo sto u presude nisu piceli stavljat eto morao sam ti ovaj minimum izvini ziv bio. I nije im mrsko uzeti dobre plate za totalni nerad.
@Alexiss Tako je..pravna drzava ne postoji pa zato moramo uzeti pravo u svoje ruke.Ovo pravosudje niposto ne ide u korist postenih ljudi.
namjerno se prave propusti i greske kod vodjenja postupka da bi se kasnije sve vratilo na pocetak i ublazila presuda... a zivot u BiH ne vrijedi pisljiva boba od '92-e pa do danas
Današnje sudije ne sude nego su postali "oslobodioci" kriminalaca
Albanci i njihov kanon bese pa ćemo da vidimo hoće li sudija biti pravedan