Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvesti to nesto cisto radi malo discipline za nove pederske generacije
Bookir nek upregne kćerku Jasminu i zeta Gligora Popovića
@le_civor Balije bi da ispijaju kahve po trznim centrima, nargilaju, razvaljuju se alkoholom, idu da slusaju, to jest gledaju vlaske sisulje, nose Titine slike.... A kad cetnici i ustase napadnu, onda bjezati sa polozaja, i kriti se u podrumu ili inostranstvu, kao sto su radili Denis Becirovic, i Edin Forto. Sve na obuku godinu dana, a balije na godinu i po.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li Izetbegović uvesti trezorsku i podrumašku obuku u slučaju rata? ili Obuku kako legalno dezertirati u slučaju rata, a poslije rata dobiti zlatni ljiljan, srebreni štit, medalju otpora i penziju!? Hoće li uvesti obuku kako pokrenuti šverc u slučaju rata, te od ostvarenog profita i dobiti poslije rata kroz privatizaciju kupiti sve državne firme i objekte? Hoće li biti obuka kako manipulisati narodom, obuka huškanju?? itd ...
@Anonimus-min.do12 nema ovo veze sa Bakirom i ti to vrlo dobro znaš
Bookir nek upregne kćerku Jasminu i zeta Gligora Popovića
Naravno da treba uvesti, jel' sutra treba da zemlju i svoje najmilije brani neko ko je pušku vidio u filmu i igrici? Molim idiote i spinnere da smanje doživljaj. Hvala!
Moze se sve uvesti ali svakom da plati svaki sat proveden na obuci ili obaveznom vojnom roku. Sve se danas placa nema patriotizma dzaba.Kao sto danas ni vojska nije dzaba pa ni politicari ne rade dzaba.Ne moze se vrijeme omladinaca trositi bez placanja. Nema vise patriotizma sve se mora platiti.
jel to neko najavaio da će biti rata pa sad uvođenje? kad je ono prestala regrutacija? 2002/3 - nakon 15-ak god odjednom uvođenje vojne obuke?!
Jebe mi se za Baketa, ali ove stvari su zivotno korisne, da naucis makar osnove, tebi licno mozda zatrebaju. Sta omladina danas zna, pusiti nargilu i slusati Jalu brata, igrati Fortnite i Call of Duty.
I babo mu je prije 30 godina tako angažovao tuđu djecu da za njega ginu i gdje su sad porodice takvih? Na rubu siromaštva i bez prava glasa. Sad bi i sin da proba. Za bitnije stvari se ne da novac, ali za ovl ima.
A sta je trebao da pusti cetnike i ustase da nas sve pokolju, siluju nam zene, majke kcerke? Daj ba ne seri.
Šta kaže onaj čika ...Draga djeco u ovome helikopteru MI-8 ruske proizvodnje tokom rata prevozićemo članove vlade sa njihovom užom familijom na mirovne pregovore u Lisabon,Ženevu ,Pariz itd....dok vi budete sa puškama u rukama u blatnjavim rovovima čučali slušajući preko malih tranzitora vijesti o potpisanim sporazumima ......
Hej vi ljudi, trgnite se minulo je vaše doba al' u redu biti neće od mladosti činit' roba ...........
I da ima lekciju o korištenju trezora u ratnim uslovima .
Podržavam. Dati do znanja velikosrpskoj stoci nikad više genocida nad Bošnjacima.
Mladomuslimanska struja sa Alijom Izetbegovićem koja zgrabila vlast 1990. godine je bila apsolutno diletantska, neuka, glupa, a vrlo pohlepna. Sve dok neko od bošnjačkih poltičara i intekektualaca ne zatraži zvanično preispitivanje njihove uloge u historiji, nećemo se maknuti iz ovog beznadja. Alija je prije rata na jednom skupu rekao: Nikad više krvava Drina. Danas, njegov sinek govori o predvojničkoj obuci!
Da ih drilujem na taktičkoj obuci,da ne znaju gdje im je glava...Nema obrijanih obrva,mobitela,selfija,ovih nakaradnih frizura.Vojnici pozorrrrrrrrrrr!
daj ti djeci obuku kako se obogatit za godinu dana uz pomoć stranke
Jedino sto bi mogli jeste da u mailu posalju pdf attachment pa da ljudi procitaju i jos ako ikako da im posalju racun za taj pdf preko racuna za struju da plate. Mi nemamo para za cuvanje kasarni, zdravstvo pred kolapsom, skolstvo aparthejdno... Ovo je drzava samo za kadrovsko uhljebljivanje, pjevaljke za skupstine i slanje inspekcije sirotinji. Najbolja obuka je ucenje njemackog jezika.
nek im djeca idu na obuku moja nece sigurno oni da kradu i bogate se a moja da ratuju to po onoj staroj u ratu gazde volove a narod sinove zato blago onom ko ima zensku djecu
pa super,znači branit će hrvate u Bih,pa to je odlično